Niclas Wahlgrens utseendeförändring får följarna att häpna: ”Oj...”

Niclas Wahlgren har gjort en stor förändring med sitt utseende och följarna kan inte hålla sig från att kommentera hans nya look. 

Niclas Wahlgren har genomgått en utseendeförändring.

Niclas Wahlgren, 58, skolade för några år sedan om sig till att bli hälso- och träningsprofil, från att i flera år jobbat både som artist, skådespelare och programledare.  Numera titulerar han sig om PT och hälsocoach. 

Niclas Wahlgrens uppbrott  från Rebecca

För två år sedan fann Niclas kärleken i hittat kärleken i träningskollegan Rebecca Hjelt. Paret sågs på varandras sociala kanaler och sågs även vara på besök i Pernilla Wahlgrens hus i Spanien

Rebecca Hjelt och Niclas Wahlgren på premiären av ”A man called Otto” 2022.

Ungefär ett år senare började det spekuleras om relationen mellan Niclas och Rebecca tagit slut, detta på grund av att de inte längre syntes i varandra sociala medier på samma sätt som tidigare. 

Spekulationerna visade sig stämma. Men det var Niclas systerdotter Bianca Ingrosso som avslöjade uppbrottet i sin talkshow ”Bianca”. Det var när artisten Carola Häggkvist gästade programmet som Niclas kom på tal och Carola undrade om han hade partner. Varpå Bianca då avslöjade hur det egentligen ligger till:

– Nej, han är singel. Han är singel igen.

Om Niclas däremot hittat kärleken igen är ingenting som han, eller någon annan i familjen, gått ut med. 

Niclas nya utseendeförändring 

På Niclas sociala medier uppdaterar han flitigt om olika träningstips, recept och inlägg från när han själv är på gymmet och tränar. Men på senaste är det något annat som väckt följarnas uppmärksamhet. 

Det är just ett inlägg Niclas beskriver hur han brukar träna sina armar. Han lägger upp en bild från gymmet som följarna noterar Niclas muskulösa kropp.  Men även att han odlat skägg. 

”Vad fin du är med skägg, det klär dig”, skriver en följare. 

”Så snyggt med skägg!! Det klär dig riktigt bra!!”, hälsar en annan. 

”Woow klär dej med att vara muskulös”, kommenterar en tredje. 

”Oj vad biffig du har blivit. Det klär dig”, skriver en fjärde. 

Även Niclas verkar trivas i sin nya ansiktsbehåring. På sin Instagram story lägger han nämligen upp en bild på sig själv med texten: ”Tony Stark”, något som nöjessajten Hänt tidigare skrivit om. 

Niclas Wahlgrens nya utseendeförändring.

Tony Stark är Marvel-karaktären som hollywoodstjärnan Robert Downet Jr. spelade och med tanke på att Niclas inkluderade en bild på Iron Man kan man bara anta att det är därifrån han hittat inspiration till sin nya look. 

Och visst finns det en del likheter? 

Robert Downey Jr.