Niclas Wahlgrens uppbrott avslöjat i tv: "Singel igen"

Under söndagen var det premiär för den andra säsongen av Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" – en premiär som resulterade i att Niclas Wahlgren fick sin relationsstatus avslöjad på bästa sändingstid.

I sin talkshow avslöjar Bianca Ingrosso hur det ligger till i Niclas Wahlgrens kärleksliv.
I sin talkshow avslöjar Bianca Ingrosso hur det ligger till i Niclas Wahlgrens kärleksliv.

Förra året berättade Niclas Wahlgren, 57, att han hittat kärleken i träningskollegan Rebecca Hjelt, 35. Paret sågs på varandras sociala kanaler och sågs även vara på besök i Pernilla Wahlgrens hus i Spanien.

Läs mer: Niclas Wahlgren om 22 år yngre flickvännen: "Jag är hennes gubbe"

När Niclas Wahlgren beskrev relationen i fjol berättade han att de kilade stadigt, hade en bra grund och att han var hennes "gubbe".

Men nu verkar det som att relationen förändrats. De syns inte längre på varandras sociala medier och det jobbprojekt, en träningsresa som paret planerade att leda tillsammans, är till synes omplanerad – nu utan Rebecca Hjelt.

Träningsresan som skulle gått till Turkiet hålls nu istället på Cypern. När en av Niclas Wahlgrens följare nyligen ställde frågan angående Hjelts medverkan på resan svarade han att det istället kommer vara en annan kvinnlig coach med på resan.

Och kanske kom en förklaring till Niclas Wahlgrens svar under söndagen. Då sände nämligen Niclas systerdotter, Bianca Ingrosso, premiäravsnittet av sin talkshow "Bianca". En av gästerna i avsnittet var ingen mindre än Carola Häggkvist, som under en lek i programmet frågade Bianca om Niclas har en partner, varpå Bianca då avslöjade hur det egentligen ligger till:

– Nej, han är singel. Han är singel igen.