Nour El Refai avslöjar hur hon är som bonusmamma till Henrik Schyfferts barn

Henrik Schyffert har två barn, Janne och Ove Schyffert, från ett tidigare förhållande med Bea Uusma. Nu berättar Nour El Refai hur hon är som bonusmamma till sönerna.

Henrik Schyffert har två barn, Janne och Ove Schyffert, från ett tidigare förhållande med Bea Uusma. Nu berättar Nour El Refai hur hon är som bonusmamma till sönerna. Nour och Henrik har sonen Sami ihop.

Nour El Refai är bonusmamma till Henriks Schyffert två söner: Janne och Ove Schyffert. I podcasten "Nours poddelipodd och Henrik", som paret driver ihop, berättar Nour El Refai hur hon är som bonusförälder till "Janne och Limpan", som Schyffert benämner sina söner.

– En bonusförälder tycker jag inte har som uppgift, i första hand, att uppfostra ett barn, säger Nour och tillägger:

– Jag har aldrig uppfostrat mina bonusbarn.

Nour El Refai om att vara bonusmamma

Hon beskriver att hon mer varit den bonusmamman som gett sina bonusbarn allt de vill ha – en väldigt generös vuxen som erbjudit inte bara tre glassar, utan fyra om de så vill.

– Då blir ju jag alltid "bad cop", säger Schyffert, vilket Nour menar inte är något problem eftersom han är den biologiska föräldern och därför "kostar" det inte något för honom att vara just en "bad cop".

Läs mer: Henrik Schyfferts passning till Familjeliv: "Är inte det ert..."

Henrik Schyffert har barn tillsammans med Bea Uusma och Nour El Refai

Henrik Schyffert har sönerna Janne och Ove Schyffert tillsammans med Bea Uusma. Paret var gifta mellan 1996 och 2013.

Nour El Refai och Henrik Schyffert är föräldrar till sonen Sami, som föddes hösten 2019.