Så reagerade Jesper Parnevik på relationen mellan dottern och 17 år äldre vännen Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray är nygifta och småbarnsföräldrar till barnen Atticus och Pebble. Men relationen Penny och Douglas emellan har pågått längre än deras faktiska kärleksrelation. Douglas är nämligen bästa vän med Pennys pappa, Jesper Parnevik. Nu berättar paret om hur de berättade om sin relation för Pennys föräldrar.

När Douglas Murray berättade för Jesper Parnevik att han och Penny Parnevik var mer än bara vänner hade Douglas och Jesper redan varit bästa vänner i flera år.
När Douglas Murray berättade för Jesper Parnevik att han och Penny Parnevik var mer än bara vänner hade Douglas och Jesper redan varit bästa vänner i flera år.

Ingen människa i Sverige kan väl ha missat den karismatiska familjen Parnevik bestående av Jesper, Mia, Peg, Penny, Phillipa och Pheonex. Familjen blev känd för hela svenska folket genom "Parneviks" – en realityserie på TV3 som sändes i fyra säsonger från 2015.

Idag sysslar familjen med annat, inte minst två av familjens systrar, Peg och Penny, som bollar allt från artisteri, småbarnsliv, poddar och sitt jobb som sociala medie-profiler.

Douglas Murray är bästa vän med Penny Parneviks pappa

När Parneviks hade premiär var hälften av syskonskaran tonåringar och hälften unga vuxna. Idag har barnen vuxit upp, flyttat hemifrån och en av dem, 25-åriga Penny Parnevik, har hunnit gifta sig och blivit tvåbarnsmamma. Och det är inte med vem som helst hon gift sig med, utan med sin sin pappas bästa vän, Douglas Murray, 42.

Penny och Douglas gifte sig i somras

Penny och Douglas gifte sig i somras. Bröllopet hölls vid brudens morfars, Bosse Parneviks, herrgård i Åkersberga utanför Stockholm. Paret har två gemensamma barn, Atticus, 3, och Pebble, 1,5.

Så avslöjade Penny och Douglas Parnevik Murray sin relation för pappa Jesper

Men innan Douglas och Pennys kärleksrelation var ett faktum fanns det några potentiella hinder på vägen, nämligen Jesper och Mia Parnevik. När Penny och Douglas gästar Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" berättar de om tillfället då Douglas meddelade sina blivande svärföräldrar om relationen.

Douglas förklarar att det dröjde ett tag innan han talade om för Pennys föräldrar att han och deras dotter var mer än bara vänner. När han sedan tog steget och ringde upp både Jesper och Mia togs beskedet emot med öppna armar.

– Vi trodde ju att det bara var vi som visste, men det var ganska uppenbart, säger Douglas i avsnittet, varpå Penny tillägger:

– De var inte direkt chockade. Pappa var skitcool, han ropade på mig direkt och frågade om jag ville prata om det.

Läs även: TV4:s besked: Ingen "Jul med Ernst" 2022

Douglas Murray om relationen till Jesper Parnevik

Douglas och Jesper är som tidigare nämnts väldigt bra vänner och har varit det i många år, långt innan Douglas inledde relationen med Penny. Men trots att Douglas nu är gift och har barn med Penny har han fortfarande i åtanke att Jesper faktiskt är Pennys pappa. Därför väljer han att inte prata om allt med med sin bästa vän.

– Det är ju fortfarande hans dotter, det måste man ju ha respekt för. Det är kanske inte den personen jag väljer att prata med om vissa saker, berättar Douglas Murray i "Bianca".