Pernilla Månsson Colt om utseendeförändringen: "Nu har jag gett upp"

Programledaren Pernilla Månsson Colt hyllas efter beskedet om att hon gett upp kampen mot ett ständigt nyfärgat hår. Istället ska hon anamma det grå. Läs och se mer här!

Pernilla Månsson Colt hyllas efter bilderna.
Pernilla Månsson Colt hyllas efter bilderna.

Pernilla Månsson Colt är aktuell med det populära SVT-programmet Trädgårdstider som nu är inne på sin tolfte säsong. Pernilla har varit med sedan start, och så även tv-kocken Tareq Taylor – som nyligen kom med beskedet att han hoppar av programmet.

"Det här året så måste jag tyvärr på grund av logistiska skäl meddela att jag inte kommer att vara med i Trädgårdstider nästa år.", skrev han i ett inlägg på Instagram.

Han blir ny programledare i Trädgårdstider – efter Tareq Taylors avhopp

Men det är inte bara Tareq Taylor som lämnar saker och ting bakom sig i år, utan även programledaren Pernilla Månsson Colt.

Pernilla Månsson Colt om utseendeförändringen: "Nu har jag gett upp"

Hon publicerade nämligen nyligen ett inlägg på sin Instagram där hon berättade att hon lägger det färgade håret bakom sig för att istället omfamna sitt gråa hår.

"Vet inte hur många hårfärger – och konstiga frisyrer – jag har haft i mitt liv.", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"Den här färgen har jag dock gjort allt jag kunnat för att dölja. Varannan vecka i hur många år som helst har jag stått i badrummet och färgat hårbotten. Vem vill bli gråhårig när man bara är 30? I mitt jobb dessutom? Vem vill se ut som sin mormor när allt bara går ut på att hålla sig ung?

Men nu har jag gett upp. Jag färgar inte mer."

Till texten har hon publicerat en bild på sig själv där hon visar upp sitt hår och sin nu naturliga hårfärg.

Hyllas efter beskedet: "HET"

Under bilden strömmar det nu in kommentarer från folk som hyllar Pernillas val av utseendeförändring.

"My god så snyggt!!", skriver programledaren Jenny Strömstedt.

"Du är så sjukt snygg precis så som du är! Eller i färgat! Eller i vad som helst! Det sitter i dig som person och i allt du är", kommenterar den tidigare Trädgårdstider-kollegan Tareq Taylor.

"DU ÄR HET!!", kommenterar programledaren Farah Abadi.

"Du är såååå snygg", skriver Trädgårdstider-kollegan Malin Persson.

En mängd andra följare instämmer:

"Strålande snyggt! Förebild!!! OCH målbild!"

"Så vackert! Du passar fint i det. Inramningen är vacker. Förstår att det varit en kamp om det började vid 30 men nu. Let it go!"