Pernilla Wahlgren om att förlova sig med Christian Bauer: "Inte beredd"

När Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam firade avsnitt nummer 400 av sin podcast "Wahlgren och Wistam" trodde Wahlgren att hennes pojkvän, Christian Bauer, skulle gå ner på knä. – Du såg inte det men jag började hyperventilera, berättar Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren trodde att hennes pojkvän Christian Bauer skulle fria, vilket gav henne panik.
Pernilla Wahlgren trodde att hennes pojkvän Christian Bauer skulle fria, vilket gav henne panik.

Det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam", som drivs av inga mindre än Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam, spelades in framför en liten skara av podcastens trogna lyssnare. Detta för att fira att det var dags för inspelningen av avsnitt nummer 400.

Pernilla Wahlgren: Trodde Christian Bauer skulle fria

Men det var inte bara den lilla skaran av poddlyssnare som var på plats för att fira avsnitt 400, utan även Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer. Och han kom inte tomhänt, något som fick Pernilla att bli lite nervös.

– Jag kan säga att jag fick en panikångestattack här innan, säger Pernilla Wahlgren och tillägger:

– Vi sitter i det här rummet tillsammans allihopa och har det jättetrevligt och sen kom Chrille min kille plötsligt in med en jättestor blombukett såg jag först. Så jag tänkte "Oh my god. Nej, han tänker fria".

"Bra att han inte friade just idag"

Både publiken och Sofia Wistam skrattar högt åt Pernilla, som först trodde att blombuketterna som Christian Bauer hade med sig till både henne och Sofia enbart var till henne.

– Du såg inte det men jag började hyperventilera ända tills jag såg att han hade två blombuketter, säger Pernilla Wahlgren och tillägger sedan:

– Väldigt skönt och bra att han inte friade just idag, det skålar vi för. Det gick som i "slow motion" för mig. Han gick in med sin blombukett och jag bara "Det är nu det händer. Jag är inte beredd". Så kände jag.