Pernilla Wahlgrens ogenerade onanisvar: "Sedan jag skaffade pojkvän..."

Pernilla Wahlgren har varit tillsammans med Christian Bauer i över ett år nu. Sedan relationen startade har Wahlgren blivit allt mer öppen om sitt privatliv – inte minst om det som händer i sängkammaren.

Pernilla Wahlgren avslöjar intima detaljer om livet med Christian Bauer.
Pernilla Wahlgren avslöjar intima detaljer om livet med Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren har inte alltid varit känd för att vara den mest öppna och ärliga offentliga personen när det kommer till att dela med sig av intima detaljer om sitt privatliv. Där har istället dottern Bianca Ingrosso, sedan en lång tid tillbaka, tagit hem flest poäng vad gäller att vara transparent med sitt privatliv i offentligheten.

Men för lite mer än ett år sedan, när Pernilla Wahlgren gick och blev kär för första gången på länge, då började saker och ting att hända – och avslöjas.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om sexlivet med Christian: "Livets sex"

Pernilla Wahlgren blev helt plötsligt väldigt verbal och har numera inget emot att berätta om sitt och pojkvännen Christian Bauers sexliv. Det har varit allt från skrapsår på knäna till följd av umgänge i sängkammaren, till så kallat "sexskryt", som det kallas i ett avsnitt av "Wahlgrens värld":

– Det kan inte gå en enda middag utan att hon pratar om att de ligger, säger Bianca Ingrosso i avsnittet, varpå superkära Pernilla svarar syrligt:

– Ni kan spy på mig hur mycket ni vill. Det är iallafall jag som har livets sex just nu, och inte ni.

Läs mer: Pernilla Wahlgren om att förlova sig med Christian Bauer: "Inte beredd"

Pernilla Wahlgrens ogenerade svar på onanifrågan

Pernilla verkar alltså ha släppt garden en hel del, något som även visar sig i ett avsnitt av podcasten "Wahlgren och Wistam".

När Pernillas poddkollega Sofia Wistam ställer henne mot väggen och frågar när hon onanerade senast, svarar hon kort och koncist:

– Oj, det var jättelänge sedan. Ett rakt och ärligt svar. Jag gör inte det längre.

Pernilla förklarar att om det vore så att hon onanerar på daglig basis, då skulle hon inte ha gett ett lika ärligt svar. Men oavsett om hon uppskattar att tillfredsställa sig själv eller inte menar hon att det inte är något hon behöver sysselsätta sig med eftersom hon har Christian:

– Sedan jag skaffade pojkvän så är inte det något jag behöver i mitt liv.