Pernilla Wahlgrens första ord efter förlovningen: "Skojade med mig"

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med kärleken Christian Bauer. Förlovningen ägde rum i en fjällstuga där paret var omringade av vänner och tre av Pernillas barn. Här är hennes första ord om den kärleksfulla kvällen.

Här är både Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers första ord efter frieriet.

Pernilla Wahlgren går in i 2023 som nyförlovad. Det var sambon och den stora kärleken Christian Bauer som gick ner på ett knä under en skidresa i Sälen tillsammans med familjen. Pernillas dotter Bianca Ingrosso publicerade en rörande video från förlovningstillfället på sin Instagram, som inte lämnade ett öga torrt.

Läs mer: Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig

Pernillas Wahlgrens ord om förlovningen: "Tog ett tag"

Efter förlovningsavslöjandet har det ekat relativt tomt på Pernillas sociala medier, förutom några enstaka bilder från semestern. I ett långt inlägg på Instagram berättar hon nu om hur det gick till när Christian firade till henne.

"Mitt uppe på fjället utan el med bara levande ljus och öppen brasa – barn och vänner, gick han ner på knä och friade... Min stora kärlek, min bästa vän. Min älskade Bauer. Tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var på riktigt, att han inte bara skojade med mig, men när jag såg tårarna som rann för Christians kinder förstod jag – och svaret blev ett självklart JA".

Vidare i inlägget passar hon på att tacka för alla gratulationer.

"Tusen tack till alla ni otroligt många som gratulerat oss här på insta och på sms! Så himla fint att det är så många som verkar vara så genuint glada för min/vår skull. Tänk ändå så bra det blev till slut".

Christian Bauers ord om förlovningen: "Glad att du svarade ja"

Den andra huvudpersonen i fråga, Christian Bauer, är lite mer osynlig på sociala medier. Men även han valde att kommentera händelsen under Pernillas inlägg på Instagram.

"Nu gråter jag än mer min blivande fru. Är så otroligt lycklig och glad att du svarade JA", skrev han.