Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig

I ett vintrigt Sälen gick Christian Bauer ner på ett knä och friade till Pernilla Wahlgen – och hon sa ja. Nu delar Pernilla med sig av förlovningslyckan på Instagram.

Christian Bauer har friat till Pernilla Wahlgren.

Vilket år det har varit för folkkära artisten Pernilla Wahlgren. Under 2022 har hon hunnit checka av en hel del projekt och lagomt till jul hann hon dessutom flytta in i sitt nybyggda hus, bli sambo med kärleken Christian Bauer samt fylla 55 år. Nu avslutar artisten på topp, Pernilla går nämligen in i 2023 som nyförlovad.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens lyxhus: Hotellkänsla med egendesignad ananas-tapet

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren träffade Emilio Ingrosso 1985, paret gifte sig och fick barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Paret valde att gå skilda vägar 2002. Några år senare, 2007, fick hon sonen Theo Wahlgren med ex-pojkvännen Joachim Lennholm.

På senare år har Pernilla delat med sig av sin dejtingresa som inte lett till någon vidare framgång. Tills hon träffade sin nuvarande kärlek Christian Bauer.

– Vi träffades via gemensamma vänner, det var så det var. Det var ingen nätdejting, sa Pernilla Wahlgren i podcasten "Framgångspodden" med Alexander Pärleros.

Christian Bauer friade till Pernilla Wahlgren

Det var på en skidsemester i Sälen som Christian Bauer gick ner på ett knä för att fria till sin Pernilla Wahlgren och hon sa ja. På Instagram delar Pernilla en bild på det nyförlovade paret med texten "Jag sa ja".

Läs mer: Pernilla Wahlgren om att förlova sig med Christian Bauer: "Inte beredd

Vi önskar ett stort grattis till Pernilla Wahlgren och Christian Bauer!