Pernilla Wahlgrens ord om drastiska förändringen: "Äntligen"

December blev en månad fylld av olyckor inom Familjen Wahlgren. Christina Schollin bröt foten och Theo Wahlgren bröt benet. Nu berättar Pernilla om lättnaden efter de olyckliga benbrotten.

December kantades av olyckor, nu berättar Pernilla Wahlgren om den lyckliga förändringen. Arkivbilder.
December kantades av olyckor, nu berättar Pernilla Wahlgren om den lyckliga förändringen. Arkivbilder.

Pernilla Wahlgren hann med en hel del i december. Ett nytt hus, sambo, en ring på fingret, tre födelsedagar och dessvärre flertalet benbrott inom familjen.

Läs mer: Pernilla Wahlgren till Christian Bauer: "Jag tror jag har är med barn"

Brutna benen innan jul

I mitten på december berättade Pernilla om de otäcka skadorna som skett inom familjen Wahlgren. Till och börja med bröt sonen Theo Wahlgren sitt ben, något som resulterade i ett gipsat ben och kryckor. Kort därpå bröt även Pernillas mamma, Christina Schollin sin fot. På Instagram delade Pernilla med sig av händelserna.

"Ingen vinter utan någonting brutet på den här tappra killen. Och så lilla mamma Christina Schollin som också brutit foten", skrev Pernilla på Instagram under ett bildspel på sonens nygipsade fot.

Läs mer: Pernilla Wahlgren om olyckorna i familjen innan jul

Lyckan efter olyckan

Efter sex veckor med gipsad fot fick Theo äntligen ta bort den blåa gipset. Mamma Pernilla delade med sig av den glada nyheten i en händelse på Instagram.

"Och där blev Theo äntligen av med gipset som han haft sedan åttonde december när han bröt benet... Sex veckor är en lång tid för en kille som älskar att åka skidor och spela fotboll", skrev hon.

Pernilla Wahlgren delar en händelse på Instagram på Theo Wahlgrens brutna fot.

Vi håller tummarna att det även går bra för mamma och mormor Christina Schollin!