Present till möhippan? Tänk på det här

Innan du köper något till den blivande bruden finns det några saker du ska tänka på!

Bildkälla: Fotografie Tigges / Pixabay
Bildkälla: Fotografie Tigges / Pixabay

Här får du tips på vad du ska tänka innan du köper presenten till möhippan...

- En “personlig present” Den ska symbolisera något som du och den blivande bruden har gemensamt eller något ni har gjort tillsammans. Tänk på vad ni har för gemensamma intressen? Har ni umgåtts tillsammans med barnen, fikat ihop, gått på promenader när ni har varit mammalediga eller likande. Tänk på vad ni har pratat om då.

- Presenten ska vara en “symbol” och ha ett symboliskt värde, den behöver inte ha något ekonomiskt värde. Möhippa presenten behöver inte vara kopplad till en specifik händelse utan att den symboliserar er fina vänskap och hur ni lärde känna varandra.

- "Något att skratta åt" En av de viktigaste är att bruden har kul under sin möhippa och är presenten är rolig! Behöver inte vara något sexuellt (som är en av det vanligaste presenten under möhippan) utan något som får henne att skatta eller något som HON tycker är roligt!

- "Hur är de som par" Bruden och brudgummen hur är de som par? Något fint minne från deras tid tillsammans är alltid uppskattad. Finns det något speciellt med dom som par? Vad har de upplevt tillsammans? Tänk på något speciella egenskaper hos de båda.

Vad skulle du tänka på när du köper en present till möhippan och har du några egna tips? Gå in på Familjelivs forumtråd och dela dina erfarenheter med andra.