Så mycket tjänar Let's Dance-aktuella Petra Mede

Programledaren och komikern Petra Mede, 52, är aktuell med en ny bok och syns i TV4:s populära lördagsunderhållning, "Let's Dance". Hon är dessutom gravid och ska snart bli tvåbarnsmamma.

Programledaren och komikern Petra Mede, 52, är aktuell med ny bok och syns i TV4:s populära lördagsunderhållning, "Let's Dance". Hon är dessutom gravid och ska snart bli tvåbarnsmamma.

Petra Mede, 52, är just nu aktuell med en ny säsong av "Let’s Dance" där hon, tillsammans med sin programledarkollega David Lindgren, 39, leder tittarna genom kvällen. Hon är också aktuell med boken “Svindlande stunder i Blackeberg” – en skildring av hennes uppväxt och nuet.

Petra Mede är gravid 2022

Men hon bollar inte bara olika programledarjobb och boksläpp – hon är också gravid med sitt andra barn. En graviditet som har fått mycket uppmärksamhet, dels för att hon är i en ålder där det är svårt för många att bli gravida, men också för att hon gör hela barnresan på egen hand.

– Jag längtar tills vi är i mål, eller jag, sa hon i en intervju i Nyhetsmorgon.

Petra Medes barn

Petra Mede har ett barn sedan tidigare, tioåriga Adeline, som programledaren har tillsammans med Mattias Günther, 43.

Petra Mede, programledare för Let’s Dance 2022

Petra Mede och David Lindgren har varit programledare för "Let’s Dance" sedan 2021. De tog över efter TV4-kollegorna Tilde de Paula Eby, 49, och David Hellenius, 48.

Så mycket tjänar Petra Mede

Den populära TV4-programledaren drog in hela 804 500 kronor under 2020, vilket ger en månadslön på runt 67 000 kronor.

Läs mer: Så mycket tjänar Tilde de Paula Eby – och så heter hon egentligen

Hon driver också sitt egna bolag "Petra Mede Produktion AB", som omsatte hela 2 202 000 kronor under 2020. Bolaget hade tillgångar på 5 964 000 kronor under 2020 och kammade hem en vinst på 475 000 kronor.