Så mycket tjänar Nyhetsmorgons programledare Rania Shemoun Olsson

Under hösten kommer två nya TV4-profiler bli en del om "Nyhetsmorgons" programledargäng. En av dem är Rania Shemoun Olsson, som tidigare mest synts som nyhetsankare på TV4-nyheterna. Hur mycket tjänar man som programledare på TV4?

Hur mycket tjänar man som programledare på TV4? Och hur mycket tjänar Nyhetsmorgon nya programledare, Rania Shemoun Olsson?
Hur mycket tjänar man som programledare på TV4? Och hur mycket tjänar Nyhetsmorgon nya programledare, Rania Shemoun Olsson?

Rania Shemoun Olsson, 46, har varit en av nyhetsuppläsarna på TV4-nyheterna sedan flera år tillbaka. Nu tar hon nästa steg i programledarkarriären och blir en i gänget i TV4:s långkörare, "Nyhetsmorgon".

Rania Shemoun Olsson ny programledare i Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson är en av de nya fasta programledarna i Nyhetsmorgon i höst. Beskedet kom i juni och på Instagram välkomnades både hon och Thoms Ritter, som även han blir ny programledare i programmet i höst, till "Nymo-familjen" av övriga TV4-kollegor.

Läs mer: Så mycket tjänar Ernst Kirchsteiger

Hur mycket tjänar TV4:s Rania Shemoun Olsson?

Enligt uppgifter från Skatteverket hade programledaren en årslön på 802 359 kronor under 2020. Det innebär att hon landade på runt 67 000 kronor i månaden det året. Nyfiken på vad andra programledare tjänar? Kika här.