Sanna Lundell berättar om beslutet med Mikael Persbrandt: "Har aldrig..."

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har tre barn tillsammans. I podcasten Inte din morsa berättar Sanna om något som paret aldrig har gjort .

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har tre barn tillsammans.

Journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt träffades första gången 2005. Paret föll pladask för varandra och har sedan dess fått tre söner tillsammans. Sanna har även en dotter från en tidigare relation.

– Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har Sanna tidigare berättat för Femina.

Men efter snart 20 år i varandras närvaro, finns det något som paret aldrig har gjort.

"Har aldrig kunnat köpa..."

I podcasten Inte din morsa, som Sanna har med journalisten Ann Söderlund, pratade duon om det omtalade flyguttalandet av författaren Camilla Läckberg. Camilla har nämligen berättat på sin Instagram att hon ofta låter barnen resa i ekonomiklass, medan hon och maken Simon Sköld reser i dyrare prisklass, business, när familjen är ute på resande fot.

Uttalandet skapade starka reaktioner och vilda diskussioner på sociala medier.

Läs mer: Starka reaktioner efter Camilla Läckbergs ord om resan med barnen

– Jag har aldrig kunnat köpa en businessbiljett till mig själv, säger Lundell i Inte din morsa och Söderlund fyller i med att hon hellre skänker den summan till välgörenhet.

Sanna Lundell berättar senare att hon och Mikael Persbrandt själva aldrig betalat för en biljett i den flygklassen.

– Flyger man business har man jävligt mycket pengar. Jag kan säga att jag och Micke har aldrig betalat själva för att flyga business. De enda gångerna vi har gjort det, är när det är filmbolag som flyger honom till och från inspelningar.