Sofia Wistams son rättar Pernilla Wahlgren efter miss: ”Ja du, Pernilla”

Pernilla Wahlgren verkar inte ha full koll på alla sina barn. En som däremot verkar ha lite bättre koll, åtminstone på Benjamin Ingrossos musiksläpp, är Sofia Wistams son, Kid Eriksson.

Sofia Wistams son, Kid Eriksson, som är medlem i bandet
Sofia Wistams son, Kid Eriksson, som är medlem i bandet "Tjuvjakt" och klippare av podcasten "Wahlgren och Wistam", knäpper Pernilla Wahlgren på näsan när hon är helt fel ute vad gäller Benjamin Ingrossos låt- och albumssläpp.

Pernilla Wahlgren har fyra barn, varav åtminstone tre av dem – än så länge i alla fall – släpper allt från egna varumärken till låtar titt som tätt. Det är alltså inte så konstigt att Pernilla Wahlgren ibland har lite svårt att hålla koll på alla datum och vad det är som antingen Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso eller Benjamin Ingrosso faktiskt lanserar.

Läs mer: Hannah Widell om relationen till barnens pappor: "Osams i många år"

Pernilla Wahlgrens miss om Benjamin Ingrossos nya låt- och albumsläpp

I podcasten "Wahlgren och Wistam" brukar antingen Sofia Wistam eller Pernilla Wahlgren välja vilken låt som ska avsluta det aktuella avsnittet. I det senaste avsnittet var det Pernillas tur att välja låt, och som oftast blir det en låt som en av hennes söner ligger bakom.

Läs mer: Gina Dirawi ifrågasätter barnklassikern: "Ser ju fan ut..."

Hon berättar att hennes son precis släppt ett ett nytt album och att hon tycker att han är "så otroligt kreativ".

– Nu har han släppt ett helt nytt album så vi tar väl något därifrån helt enkelt.

– Men då slutar vi lite med Benjamin då, säger Wistam.

Läs mer: Ikväll har Naked Attraction Sverige premiär: Här är allt vi vet

– Det gör vi och den här låten skrev han för flera flera år sedan, så jag har lyssnat sönder på den men nu äntligen är den släppt. Det är härligt, säger Pernilla och tillägger att låten heter "Not anybodys fault".

Sofia Wistams son knäpper Pernilla Wahlgren på näsan

Men innan låten sätts igång hoppar poddklipparen, "Tjuvjakt"-medlemmen och Sofia Wistams son, Kid Eriksson in och knäpper Pernilla på näsan:

– Ja du, Pernilla. "Playlist" är ju faktiskt inte släppt ännu, säger han och refererar till Benjamin Ingrossos nya album som inte släpps förrän nästa vecka.

– Men "Not anybodys fault" är redan släppt men den släpptes förra året faktiskt. Men jag spelar den så får vi spela en låt från "Playlist"-plattan sen när den släpps.