Sonen om Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholms återförening: "Så roligt"

Pernilla Wahlgren och expojkvännen Joachim Lennholm gick skilda vägar när parets gemensamma son Theo var liten. Nu berättar Pernilla om sonens lycka över hennes återförening med Joachim.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm.
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholms son Theo jublar över föräldrarnas återförening.

Artisten och tv-personligheten Pernilla Wahlgren har haft några fullspäckade månader som innehållit både det ena och det andra.

När hon inte lever livet i den nybyggda lyxhuset på Lidingö, poddar hon med Sofia Wistam i podcasten Wahlgren och Wistam, filmar Wahlgrens värld eller uppträder på teaterscenen.

Wahlgren-Ingrosso barnen

Förutom det maxade schemat med arbetsprojekt, spenderar hon även en hel del tid med sina fyra barn, av hennes sociala medier att döma. Tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso har hon sammanlagt tre barn, Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Fjärde sonen Theo Wahlgren har hon tillsammans med expojkvännen Joachim Lennholm.

Yngsta sonen Theo fyllde nyligen 16 år och i samband med sonens födelsedag, avslöjade Pernilla att hon återförenats med Joachim.

Pernilla Wahlgrens återförening med Joachim Lennholm

I podcasten Wahlgren & Wistam berättade Pernilla Wahlgren om Theos årliga födelsedagstradition – nämligen att de alltid firar med Theos pappa Joachim Lennholm. Något som uppskattas av 16-åringen.

– Jag, Theo och hans pappa möttes upp på Olli och då var Oliver (Ingrosso) där också. Vi har alltid som tradition att Theos pappa firar hans födelsedag med oss, säger Pernilla och fortsätter:

– Det är så mysigt och det är så kul för Theo också för han har inget minne av att vi har liksom bott tillsammans för han var för liten när vi separerade. Så han tycker att det är så roligt och han ba: "Det var det bästa på hela dagen när jag satt med dig och pappa". Så får han lite egentid med oss två.

Orden om expojvännen

Vidare talar podcast-kollegorna om vikten av att ha en bra relation med sina ex, oavsett om man har barn eller inte.

– Jag tycker verkligen att det är kul att ha kvar exen i sitt liv, säger Sofia Wistam

– Det var fint för jag och Jocke beställde in varsitt glas skumpa och så skålade vi och sa "Skål för dig Theo för att du har blivit en sån himla fin kille och vi är så stolta över dig". Och kan man ju bara dela med barnets förälder, säger Pernilla.

Förlovning med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren träffade kärleken Christian Bauer genom gemensamma vänner. I slutet av 2022 gick Bauer ner på ett knä och friade till Pernilla – som sa ja.

Läs mer: Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig