Markoolios ord om livet som singelpappa: "Avstängd från Tinder"

Marko "Markoolio" Lehtosalo har barnen Moa, Melker och Majken tillsammans med ex-frun Jessica. I "Hellenius hörna" öppnar Markoolio upp och berättar om livet som "singelpappa".

Marko

Marko "Markoolio" Lehtosalo öppnar upp om sitt privatliv och delar med sig av både hur han upplever livet som trebarnspappa och singel, men också om uppväxten som kantades av alkohol och våld. Han är en av gästerna i säsongsstarten av "Hellenius hörna" på TV4.


Sedan Marko Lehtosalo blev "Markoolio" med hela svenska folket har han valt att hålla privatlivet bakom rampljuset. Men 2018 valde han att för första gången berätta om något han så länge försökt dölja, nämligen sin uppväxt som var kantad av alkohol och våld.

I säsongspremiären av "Hellenius hörna" berättar Marko "Markoolio" Lehtosalo att det var hans egen mamma, Irma, som han nu gör reality-program med, som uppmanade honom att berätta sanningen om uppväxten:

– Det var faktiskt morsan som vid något tillfälle sa "sluta att säga att jag har varit en bra mamma, vilket jag inte har varit", berättar Marko i programmet och förklarar att mamma Irma ska ha blivit upprörd för att henne son inte berättade sanningen.

Läs mer: Markoolio tillbaka på TV4 i ny reality – med sin mamma Irma

Marko "Markoolio" Lehtosalo om livet som trebarnspappa och singel

Men det är inte bara sin uppväxt som Markoolio väljer att öppna upp om under säsongens första avsnitt av "Hellenius hörna". När programledaren David Hellenius frågar hur Marko Lehtosalo upplever livet som "singelpappa" svarar han:

– Jag trivs med att vara singel.

Han tillägger att det kan bero på att han blivit avstängd från dejtingappen Tinder.

– Oklart varför, tillägger han.

Men oavsett dejtingapp eller ej så är han inte den som skriver till någon i första taget, menar Marko själv.

– Jag är skiträdd, säger han och förklarar sedan att han är lite för upptagen för en relation just nu:

– Jag pallar inte nu. Jag har inte tid.