Viktor gör comeback i "Farmen" – fick direktplats till finalveckan

Efter några dagar i "Torpet" fick Viktor Bergström återvända till "Farmen" lagom till finalveckan. Däremot var de andra deltagarna var inte helt positivt inställda till att ytterligare en deltagare fick ta en plats bland finalisterna.
– Vad gör han här? Ut, säger deltagaren Sandra Öder.

Anna Brolin och Viktor Bergström från 'Farmen' 2023.
Efter att programledaren Anna Brolin erkände Viktor Bergström som "Torpet"-vinnare, fick han återvända till "Farmen".

Finalveckan har dragit igång i "Farmen" 2023 och de som gör upp om titeln som "Årets farmare" och en halv miljon kronor är Sandra Öder, Nebil Davidsson, Sebastian Västerlund, Asiatou Touray, Tora Brandström och sist men inte minst Viktor Bergström.

Därför åkte Viktor ut ur "Farmen"

Många tittare blev nog förvånade när Viktor tvingades till en kamp i tinget – trots att han var storbonde. Men Bergström fick en andra chans när programledaren Anna Brolin senare berättade att han skulle till sidoprogrammet "Torpet" för att tävla sig tillbaka till "Farmen".

– Det är fullständigt katastrof och sjukt jobbigt, sa Viktor Bergström efter förlusten.

Läs mer: Viktor Bergström lämnar "Farmen" 2023 – här är anledningen

Viktor Bergströms comeback i "Farmens" finalvecka

Och visst fick han en andra chans. Efter att han vunnit mot de andra "Torpet"-kämparna Artin Ghookassi och Christoffer Hammarlöf, fick Viktor återvända till "Farmen". Något som bjöd på blandade reaktioner.

– Vi gick från att vara fyra, till att helt plötsligt vara fem och sen blir vi sex. Vad gör han här? Ut kände jag, säger deltagaren Sandra Öder i programmet.

– Viktor har inte tagit "Farmen" på lika stor allvar som vi andra har gjort. När han har varit här har han vägrat jobba och vägrat sammarbeta. Och sen gillar jag inte hur Viktor har spelat på tjejers känslor här i huset, säger Asiatou Touray.

Deltagarna i 'Farmen' 2023.
Deltagarna tappade hakan när Viktor kom tillbaka in i "Farmen" 2023.

– Jag kommer göra allt för att ta mig till final, säger Viktor och fortsätter:

– Det jag ska göra nu är att sopa hem hela "Farmen", guldet ska hem till mig.

Läs mer: 21 år senare – "Farmen"-Blondie återvänder till tv-rutan