Viktor Philipsons oro för Carolina Gynning – efter kollapsen

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019, med ett kort uppbrott innan de hittade tillbaka till varandra för att sedan välkomna dottern Vilda under 2021. Nu berättar trebarnsmamman att pojkvännen är orolig för henne:
– När han nu är tillsammans med en kvinna som är närmare 100.

Det var tidigare i somras som Carina Berg kollapsade och fick föras med ambulans till sjukhus. I kollapsen ska Berg ha ramlat ihop, bitit sig i tungan, kissat på sig och slagit i sig i både huvudet och armen. Det hela ska berott på lite sömn och mycket stress, vilket ska ha gjort att hennes kropp inte orkade längre.

– Jag in på Coop vid Odenplan i Stockholm och då så öppnas dörrarna och sen minns jag inget mer förens jag vaknar på sjukhuset, berättade Carina Berg i podcasten "Gynning och Berg" då.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens mamma Christina Schollin, 84, skadad i olycka

Oron efter Carina Bergs kollaps

Till följd av olyckan ska Carina Bergs man, Erik Berg, blivit mycket orolig då han inte fick tag på sin fru.

– Han börjar ringa och tänker väl allt det där som jag tror att alla tänker. Då är det ju såklart att i stunder av oro har man ju också tyvärr väldigt bra fantasi, så han har ju redan sett framför sig som ensamstående med två barn.

Nu berättar Carolina Gynning att även hennes partner, Viktor Philipson, skakats om av Carina Bergs kollaps. I Gynnings och Bergs podcast berättar Gynning att hon varit ute och sprungit och bestämt sig för att springa en längre runda än vanligt. Något som resulterade i en stor oro hos pojkvännen.

– Jag brukar vara borta en halvtimme högst när jag är ute och springer. Men så började han ringa och då hade jag varit borta i typ en timme för då var jag ute på min mil. Och då var han såhär "Var fan är du, jag börjar bli orolig", berättar Carolina Gynning i avsnittet och tillägger:

– För nu när jag har berättat om det här som har hänt dig så börjar han ju också tänka, när han nu är tillsammans med en kvinna som är närmare 100, att det kan hända mig också. Förstår du? Att jag förvirrar bort mig eller vad som helst.