Avslöjandet: 90-årig miljardär är Erika Perssons pappa 

En miljardär i 90-årsåldern, det är Erika Perssons pappa enligt dokument som Expressen tagit del av. 

Gunilla Persson och dottern Erika.

I år har Gunilla Persson varit aktuell som debutant i "Melodifestivalen". Tidigare år har hon mer varit känd som Hollywoodfru då hon medverkade i TV3:s realityserie "Svenska Hollywoodfruar" under flera säsonger. 

I realityserien fick tittarna även se Gunillas dotter, Erika Persson. Idag har Erika hunnit bli 21 år gammal och driver ett Instagram-konto med över 55 000 följare. Den senaste tiden har hon också medverkat i flera intervjuer, detta till följd av sin mammas medverkan i "Melodifestivalen". 

Under de gångna veckorna har hon fått en hel del frågor om sin pappa – en person som varken hon eller Gunilla valt att ge några detaljer om tidigare. 

Ekonomisk uppgörelse 

Något som Gunilla Persson däremot berättat tidigare är att hon och dottern blir försörjda av pappan

– Jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under restan av sitt liv, har Gunilla sagt till GP

Gunilla och Erika Persson.

Gunilla om avtalet med Erikas pappa 

Hon har även berättat att det hela handlar om en uppgörelse, ett avtal, med Erikas pappa som innebär att hon ska hålla honom hemlig. 

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, har Gunilla sagt i en intervju med norska God kveld

Erika Perssons ord om ekonomiska situationen 

Men när Erika Persson nyligen pratade med Aftonbladet berättade hon att varken hon eller Gunilla försörjs av pappan idag: 

– Jag kan inte riktigt kommentera det där men varken jag eller min mamma är stöttade ekonomiskt av min pappa, sa hon till tidningen och förklarade att hon inte har någon relation alls med sin pappa. 

Erika Persson.

Erika Perssons pappa – amerikans miljardär 

Hur det egentligen ligger till vet bara de själva, men i dokument från 2015 som Expressen kommit över visar det sig att Erikas pappa är en 90-årig amerikansk företagare och miljardär. Enligt tidningen ska han varit med på Forbes lista över de 400 rikaste i USA. 

Ville ha mer pengar 

I dokumenten framkommer det att Gunilla Persson ska ha vänt sig till en domstol för att begära mer underhållspengar av pappan, de 100 000 kronorna i månaden han betalat tidigare räckte inte enligt Gunilla. Istället ska hon ha föreslagit 800 000 kronor i månaden. 

Enligt dokumenten ska Gunilla och Erikas pappa haft ett förhållande under flera år. 

Läs mer: