Därför pratar Gunilla Persson inte om Erikas pappa: "Ett avtal" 

Gunilla Persson är sedan 2002 mamma till dottern Erika Persson. Men vem Erikas pappa är kan hon inte avslöja. Däremot har hon avslöjat hur både hon själv, Erika och Erikas pappa har det ställt ekonomiskt. 

Gunilla och Erika Persson.

När säsong fyra av TV3:s program "Svenska Hollywoodfruar" hade premiär gjorde Gunilla Persson entré i de svenska hemmen. Sedan dess har hon varit aktuell i olika tv-program, och 2024 drar hon även igång sin musikkarriär genom att vara med i "Melodifestivalen". 

Att Gunilla Persson har en stark personlighet, det vet de flesta om, men det finns faktiskt ett och annat om sig själv och sin familj som hon valt att hålla hemligt. 

När Gunilla var 44 år fick hon sitt första barn, Erika Persson, som även hon synts en del i "Svenska Hollywoodfruar". Under programmets gång har tittarna bland annat fått följa Erikas dröm om att bli artist. Den drömmen ska hon idag, till skillnad från sin mamma, ha lagt på hyllan. 

Därför pratar Gunilla Persson inte om Erikas pappa 

Men något som Gunilla valt att hålla för sig själv är vem Erikas biologiska pappa är. I intervjuer där ämnet kommit på tal har hon varit fåordig och då bara nämnt några få detaljer om Erikas pappa. 

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla Persson 2020, då i en intervju med norska God kveld.

Försörjs av biologiska pappan 

I en tidigare intervju med GP har Persson berättat ytterligare detaljer, och då nämnt att både hon och Erika är ekonomisk oberoende tack vare den – synnerligen mycket rika – biologiska pappan: 

– Jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under restan av sitt liv. 

Nya orden om Erika Perssons pappa 

När Gunilla Persson nyligen gästade TV4:s "Efter fem" och svarade på frågan om när hon var kär senast, slank det ur henne att hon faktiskt inte varit kär sedan hon träffade Erikas pappa: 

– Det kommer jag inte ihåg. Det var många år sedan. Det var nog Erikas far.