Barnen trodde att Parneviks skulle skiljas – Jesper öppnar upp

Jesper och Mia Parnevik har varit gifta i omkring 30 år och har under åren fått fyra barn tillsammans. Nu verkar de "gladare än någonsin", men det var ett tag som det fanns misstankar om att relationen inte skulle hålla hela vägen, berättar Jesper Parnevik när han gästade "P4 Extra".

På bild: Mia och Jesper samt tre av deras fyra barn.
På bild: Mia och Jesper samt tre av deras fyra barn.

För ett par år sedan sålde Jesper och Mia Parnevik sitt 1400 kvadratmeter stora hus i Florida. Barnen hade flyttat hemifrån och mamma och pappa Parnevik bestämde sig för att köpa ett lite mindre hus – en villa på omkring 250 kvadrat.

Villan har renoverats de senaste två åren, och när Jesper Parnevik gästade Titti Schultzs "P4 Extra" nyligen berättade han om hur paret haft det de senaste åren.

Jesper Parnevik: "Barnen var förvånade"

Jesper förklarar att han och Mia, till följd av renoveringen, spenderat väldigt mycket tid tillsammans – så pass mycket tid så att både de själva och barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix trodde att föräldrarna skulle gå isär.

– Vi har blivit chockade faktiskt att vi klarade det så pass bra, säger Jesper under intervjun och tillägger:

– Till och med våra barn är förvånade "mamma och pappa vi trodde faktiskt att ni skulle skilja er efter det här när ni varit tillsammans men ni verkar faktiskt gladare än någonsin". Vilket faktiskt stämmer.