Benjamin Ingrosso stöttas av tittarna: "Fan Bauer"

Benjamin Ingrosso kämpar sig ner för skidbacken i Sälen i det andra avsnittet av "Wahlgrens värld". Nu stöttas han av tittarna. 

Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso.

I december 2022 förlovade sig Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Frieriet skedde under en familjesemester i Sälen där både Wahlgern-Ingrosso-barnen Benjamin, Bianca och Theo var med.  

Nu syns förlovningen i den fjortonde säsongen av realityserien "Wahlgrens värld", och det tittarna får se Christian Bauer komma underfund med då är att det inte är något lätt resesällskap han tagit sig an. 

Christian Bauers kamp innan förlovningsresan 

Trots att Christian Bauer planerar och planerar har han svårt att få ihop det hela. De olika familjemedlemmarna verkar nämligen ha olika syn på det här med tid, och det Christian visar tydligt på i avsnittet är att han tycker att har man bestämt en tid för avfärd, ja då är det då man tar sitt pick och pack och drar iväg. 

– I Christians fall kan han säkert bestämma saker med sina barn och då är det så. I min familj, det har aldrig varit så. Jag kan ju inte komma nu och kräva av mina barn att de ska vara på ett sätt som jag aldrig varit själv. I vår familj, då tar man allt på lite volley, säger Pernilla Wahlgren i säsongens första avsnitt.

Hyllningarna till Christian Bauer 

Kämpigt har han det, Christian Bauer, och för det stöttades han på sociala medier efter att avsnittet sänts. 

"Den där Bauer får du hålla hårt i - orimligt stort tålamod", "jag skulle säga respektlöst, men vilket tålamod" och "hade jag varit Bauer hade jag åkt. Kom i taxi när ni är klara typ" – så löd flera av kommentarerna under ett inlägg som Pernilla Wahlgren publicerat på sin Instagram. 

Du kan läsa mer om det här. 

Men väl på plats i Sälen hade Bauer det till synes riktigt bra. Han fick fria till sin Pernilla, hon sa ja och han fick åka skidor. 

Benjamin Ingrosso: "Fan Bauer, det här är skitbrant"

Den sistnämnda aktiviteten var dock inte en fröjd för hela familjen Wahlgren-Ingrosso. 

Benjamin Ingrosso har det nämligen rätt kämpigt i skidbacken och uttrycker, när han ramlat omkull, att han inte alls är nöjd.

– Fan Bauer, det här är skitbrant, säger Benjamin i avsnittet. 

– Någon mer rädd människa i backen än Benjamin, det är svårt att finna kan jag säga, uttrycker Pernilla Wahlgren i en synk. 

När Benjamin fortfarande befinner sig på skidor och motvilligt försöker ta sig ner i den branta backen ifrågasätter han hur man kan föredra skidåkning framför en solsemester:

– Hur kan folk göra så här. Varför riskerar folk sina liv när de fan kan vara på en strand och bada, säger Benjamin Ingrosso. 

Benjamin Ingrosso kämpar sig fram i skidbacken.
Benjamin Ingrosso kämpar sig fram i skidbacken.

Stöttas efter tuffa scenerna 

Nu stöttas Benjamin på sociala medier. Flera av tittarna har gett sig in på mamma Pernillas Instagram för att visa sitt stöd för den motvillige skidåkaren. 

"Heja Benjamin"

"Bra kämpat Benjamin"

"Benjamin vad duktig för att vara första gången"

"Benjamin... jag förstår dig till 100! Men du gjorde ju riktigt bra till sist"

"Åh vad jag förstår Benjamin"

"Jag håller med Benjamin: varför riskerar man sina liv när man kan vara på en strand"