Bingo och Katrin i storbråk om familjelivet: "Olyckligt att du skaffade tre barn"

I Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas podcast "Relationspodden" hamnar ex-paret i en het diskussion om hur man bollar familjelivet när en av parterna har ADHD.
– Hela mitt liv är ju en enormt stor utmaning, säger Bingo Rimér.

I Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas podcast
I Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas podcast "Relationspodden" hamnar ex-paret i het diskussion om hur man bollar familjelivet när en av parterna har ADHD.

I podcasten "Relationspodden" svarar ex-paret Bingo Rimér, 46, och Katrin Zytomierska, 44, på lyssnarnas relationsfrågor och bjuder in dem till deras egna familjeliv – som inte verkar vara helt friktionsfritt.

I det senaste avsnittet kommer de in på hur de själva har det i vardagen, och diskuterar hur båda parter försöker bolla alla måsten som livet med barn kräver.

"Jag vill inte jobba för dig!"

Katrin tar exempelvis upp att hon måste ta ansvar och oroar sig för barnen under sina barnfria dagar – trots att det är Bingo som har dem – eftersom hon förväntar sig att han inte har koll på läxor och dylikt.

– Jag är ju fullständigt efterbliven när det gäller läxorna. Jag är ju din raka motsats, säger Bingo och frågar varför hon påmint honom om allt förutom läxorna i helgen.

Katrin förklarar att hon vill vara barnfri på sina barnfria helger, att hon inte vill behöva sms:a om alla detaljer och appar som behövs för att hålla koll på vad som händer i skolan och på barnens aktiviteter.

– Jag vill inte jobba för dig! utbrister hon.

Läs mer: Nour el-Refais stora miss – trodde positivt graviditetstest var coronatest

Bingo Rimér om sin ADHD: "Hela mitt liv är en enormt stor utmaning"

Bingo Rimér menar att det som gör att han inte klarar av att hålla ordning på allt i vardagen är att han har ADHD, en diagnos som han fick för några år sedan.

– Du har ju skaffat barn med mig. I de bästa världar hade du haft barn med en person som är strukturerad och som har förmågan att hålla ihop och ha alla tankar i hjärnan. Jag kan ju inte det. Jag har ju en funktionsnedsättning, säger Bingo.

– Here we go again, säger Katrin och tillägger att man inte kan skylla på sin ADHD när man är 46 år gammal. Men det är något som Bingo inte håller med om:

– Hela mitt liv är ju en enormt stor utmaning eftersom jag har en funktionsnedsättning. Jag skyller inte på det, säger han som menar att Katrin har svårt att acceptera att hon har barn tillsammans med en person som har ADHD, vilket hon medger.

– Det är bara olyckligt att du skaffade tre barn i så fall, för en person som har en funktionsnedsättning som du har kanske bara borde ha ett barn. Det kanske hade varit lättare att fokusera på och inte tre stycken som kräver uppmärksamhet, engagemang och läxor, säger Katrin.

Bingo om hårda orden

Efter att Rimér och Zytomierska "lagt på" har Bingo spelat in ett litet eget eftersnack där han förklarar att han inte vill vara en dålig pappa till sina barn, men att han har stora svårigheter att hantera alla bollar i familjelivet, till följd av sin ADHD-diagnos.

– Det är väldigt komplicerat. Sen är det ju ett tråkigt tonfall tycker jag. Man blir ju ledsen, uttrycker Bingo.

"Fullständigt rabiat"

På sin Instagram skriver Bingo om bråket i "Relationspodden" och frågar sina följare vad de tycker om situationen:

"Katrin ser saker väldigt mycket i svart eller vitt och bara jag nämner min adhd så blir hon fullständigt rabiat. Vad tycker ni? Har ni lyssnat? Dela gärna med er!", skriver Bingo Rimér.

I kommentarsfältet syns många av Bingos följare som uttrycker sina åsikter.

"Jag gillar Katrin men hon gick för långt...ville inte ens lyssna klart", kommenterar en av Bingos följare.

"Jag kan förstå er båda.", skriver en annan.

Bingo och Katrin har sönerna Ringo, 12, och Rambo, 9, tillsammans. Bingo har en dotter, Nova, 18, från ett tidigare förhållande och Katrin har en son, Falke, 5, från förhållandet hon hade efter att hon separerat från Bingo.