Carolina Gynning hyllas efter nya bilderna på gården: "Kämpe"

Nyligen kom Carolina Gynning med beskedet att hon köpt en gård. Nu visar hon upp sin nya bostad på Instagram och hyllas rejält på köpet!

Carolina Gynning har köpt en gård. Nu visar hon upp bilder på sitt nya bostadsköp!
Carolina Gynning har köpt en gård. Nu visar hon upp bilder på sitt nya bostadsköp!

Tidigare i år kom beskedet att Carolina Gynning, 44, bestämt sig för att sälja sitt hus på Ekerö. Därefter kom hon med ett ytterligare ett besked: Hon har köpt en hel gård på samma ö.

Carolina Gynning har köpt en gård på Ekerö

Nu berättar Gynning att hon snart ska få tillgång till huset, på riktigt. Om två veckor får hon nämligen nycklarna till huset, berättar hon i ett inlägg på Instagram:

"Drömmen om att få äga en gård har jag haft så länge jag minns. En gård vid vattnet med stall och lador där jag kan utveckla alla mina kreativa projekt!", skriver hon och tillägger:

"Drömmen blev sann och om TVÅ veckor får jag nycklarna."

Hon förklarar även att vägen till det stora köpet har kantats av en hel del "blod, svett och tårar", och att hon är stolt och lycklig över att ha kunnat skapa denna tillvaro för sig själv och sina döttrar.

Hyllas efter nya bilderna på gården

Carolina Gynning berättar att hon planerar att renovera gården en hel del och låta hennes egen stil ta plats. Men innan renoveringen drar igång ordentligt delar hon med sig av några bilder på gården som den ser ut nu.

Under inlägget med bilder på gården strömmar det nu in kommentarer där Gynning hyllas. Det är både kända och okända ansikten som syns hylla den nya gårdsägaren:

"Åååh vad drömmigt!!! Och STORT GRATTIS ! Så VÄRD!!!! Magiska Powerwoman!!!", kommenterar Pernilla Wahlgren.

"Men hurra så grym du är!! Grattis", skriver matprofilen Edita Renlund.

"Stort Grattis till dig, du är en sann Kämpe!", skriver en person.

"Wow wow WOW!! DRÖM!! Du och dina tjejer är värd allt detta!! Så vackert! Så glad för din skull!", kommenterar en annan.

"Ett verkligt bevis på att man kan uppnå alla sina drömmar genom att visualisera dem och jobba för det. GRATTIS fina du! Det är du såååå värd!!", kommenterar ytterligare en person.

Här kan du spana in bilder på Carolina Gynnings gård på Ekerö!

Carolina Gynning har tidigare berättat att hon köpte gården för 18 miljoner kronor.