Då har "Wahlgrens värld" säsong 11 premiär – med Pernilla i spetsen

Äntligen är det dags för en ny säsong av det folkkära programmet "Wahlgrens värld". Den nya säsongen blir inte riktigt som vanligt, men det utlovas väldigt mycket kärlek!

Det kommer tittarna få se i
Det kommer tittarna få se i "Wahlgrens värld" säsong 11 – och då har den premiär.

Snart är det dags för en elfte säsongen av "Wahlgrens Värld". Men den här säsongen blir inte som de tidigare. En av programmets huvudpersoner, Bianca Ingrosso, komme nämligen inte synas till – inte lika mycket som innan i alla fall. Istället är det matriarken Pernilla Wahlgren som håller ställningarna i showen.

– Jag säger bara: Häng med på det här tåget, för det kommer verkligen att åka! Tittarna kommer äntligen få träffa min nya kärlek, vi åker till Mallis på vår första romantiska resa och där hälsar vi också på Bianca som har hyrt värsta huset. Och så håller mitt nya hus på att byggas och det är kaos. Sist men inte minst händer det något jättestort i mitt liv som man får följa i nya säsongen av Wahlgrens värld, säger Pernilla i ett pressmeddelande.

Läs mer: Bianca Ingrosso slutar med Wahlgrens Värld: “Ibland måste man prioritera”

Får lära känna Pernillas nya kärlek

Det är inte bara Biancas frånvaro som gör att den nya säsongen sticker ut. Det är nämligen också så att Pernilla Wahlgren gått och blivit förälskad. Denna nya person är någon om tittarna kommer få bekanta sig med under den kommande säsongen.

Läs mer: Pernilla Wahlgren visar upp fler bilder på nya huset: "Osäker"

Då har Wahlgrens värld säsong 11 premiär

Den nya säsongen av tittarsuccén "Wahlgrens värld" har premiär den 24 februari på discovery+ och Kanal 5.