E-Type talar ut – ångrar beslutet med dottern Izadora: ”Fel...”

I januari 2023 välkomnade Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs dottern Izadora till världen. Nu berättar han om sin ånger med dottern. 

Under våren 2022 kom det fram till artisten Martin ”E-Type” Eriksson, 58, och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 40, var ett par – och sedan gick allt väldigt snabbt i relationen. 

“Jag har verkligen träffat kärleken”, berättade artisten för Expressen vid tiden. “Det tog tid, som fan. Jag är väldigt lycklig i mitt privatliv i dag.”

Knappt ett år efter att paret gick ut med sin relation fick de sitt första gemensamma barn, dottern Izadora. Melinda hade tre biologiska barn sedan innan och två fosterhemsplacerade – vilket gjorde nytillskottet till det sjätte i ordningen. 

Bara några månader efter dotterns födsel gifte sig Melinda och Martin under en spektakulär ceremoni i Vadstena kyrka. 

Läs merE-types starka ord om familjelivet – så är det att vara pappa till många barn

Dottern blev känd innan hon var född

Inom två år har det hänt mycket i relationen: paret har alltså hunnit gifta sig, skaffa hus, hund och välkomna en liten dotter. 

Dottern Izadoras ankomst blev väldigt uppmärksammad – faktum är att hon blev offentlig redan innan hon lämnat Melindas kropp. Och när hon var en vecka gammal gjorde hon sitt första tv-framträdande. Melinda och Izadora var nämligen med i TV4:s ”Efter fem” på länk. 

Och Izadora har fortsatt hänga med i offentligheten och är ofta med sin mamma på events och andra publika sammanhang. 

Melinda Jacobs och dottern Izadora på röda mattan 2023.

Melinda berättade för nöjessajten Hänt i mars hur det har funkat att kombinera jobb med småbarnsåren. 

– Än så länge har det funkat väldigt bra. Men det klart att hon kräver ju lite mer nu när hon är 13 månader, så det är inte lika enkelt. Jag har ju tagit med henne på föreläsningar och vad det än är, jag ammar ju henne fortfarande så hon är ju med mig överallt, sa Melinda Jacobs då. 

E-Types ånger med dottern: ”Välja själv”

Trots att dottern stått i rampljuset sedan hon såg dagens ljus, känner han sig lite skeptisk till att de låtit Izadora bli så offentlig vid så ung ålder, han menar att det beslutet borde vara upp till henne när hon blivit gammal nog. 

– Ja, det gick ju så fort där så jag hann ju egentligen inte avgöra vad jag egentligen känner. För hon borde få välja själv när hon fyller 18 om hon vill vara kändis eller inte liksom. Men jag vet inte, med våra liv blir det ju nästan omöjligt att hon inte är med. Och då blir det ju också fel om hon då skulle sitta hemma med barnvakt när vi är ute och jobbar, säger han till Hänt. 

E-Type och Melinda Jacobs välkomnade dottern Izadora i januari 2023.

Lästips: 

När är det fullmåne 2024? Alla datum!

Allt om Shanga Forsberg: Fotbollen, barnen och Emil Forsberg