Följarnas spekulationer efter Pernilla Wahlgrens video på Oliver Ingrosso: "Flickvän?"

Avslöjade Pernilla Wahlgren nyligen att hennes äldsta son, Oliver Ingrosso, har en ny flickvän? Efter flera videoklipp spekulerar nu Wahlgrens följare om så är fallet.

Har Oliver Ingrosso en ny flickvän? Det är åtminstone det Pernilla Wahlgrens följare misstänker att hon nu råkat avslöja.
Har Oliver Ingrosso en ny flickvän? Det är åtminstone det Pernilla Wahlgrens följare misstänker att hon nu råkat avslöja.

Stora delar av familjen Wahlgren-Ingrosso delar allt som oftast med sig av sitt privatliv på olika plattformar. Det syns och hörs i allt från poddar, vloggar, realityprogram och talkshows.

En familjemedlem som däremot både hörs och syns mer sällan än andra i familjen är Oliver Ingrosso, 33. Oliver huserar idag som dj och krögare i Stockholm. Men trots att han själv sällan väljer att dela med sig av sitt privatliv i offentliga sammanhang verkar han till synes inte komma undan.

Här syns Oliver Ingrosso ihop med 29-åriga Zoe-Fay

Om man har en mamma som heter Pernilla Wahlgren och en syster vid namn Bianca Ingrosso är det stor chans att detaljer kring ens privatliv avslöjas, något Benjamin Ingrosso haft erfarenhet av tidigare. I somras sågs nämligen Benjamin ha det mycket trevligt med en norsk influencer, Frøya Winther. Du kan läsa mer om det här.

Nu har Oliver Ingrosso "alltså råkat ut för" något liknande. I en video som Pernilla Wahlgren nyligen publicerat syns Oliver vara närgången med en kvinna vid namn Zoe-Fay, 29.

I videon syns de sitta runt ett middagsbord på Berns i Stockholm, för att fira Theo Wahlgrens 16-årsdag.

Följarna misstänker: Råkade Pernilla Wahlgren just avslöja att Oliver Ingrosso har flickvän?

Förutom den nämnda videon som Pernilla delat i sitt Instagram-flöde syntes Oliver även vara närgången med nämnda Zoe-Fay på Pernillas Instagram Story, där hon delade flera klipp från tillfället då de umgicks. Och kanske är det så att Pernilla, genom videoklippen, avslöjar att hennes son har en flickvän? Det är vad fyrabarnsmammans följare verkas misstänka.

I kommentarsfältet syns nu personer som undrar: "Har Oliver flickvän?"

Ingen av dem har ännu uttalat sig om en eventuell romans, så om det är så att Oliver Ingrosso har en ny flickvän eller ej återstår att se.

Läs mer: Oliver Ingrosso ska bli pappa – väntar barn med flickvännen Zoe