Föräldrarna, uppväxten och lyxvåningen: Här är allt du vill veta om Amanda Schulman

Amanda Schulman är trebarnsmamman som tagit Sveriges tjejer och kvinnor med storm genom podcasten "Fredagspodden", som hon har med sin syster Hannah Widell Lindh. Här kan du läsa om Amanda Schulmans uppväxt, hennes föräldrar, syskon och den lyxiga lägenheten på Östermalm i Stockholm.

Amanda Schulman: Föräldrar, uppväxten på Södermalm, lägenheten på Östermalm och familjen med Alex Schulman.

Amanda Schulman, 42, är entreprenören som driver den populära podcasten "Fredagspodden". Podcasten startade hon med sin syster i februari 2012 och sedan dess har systrarna hittills fått ihop över 500 avsnitt. I podcasten pratar Hannah och Amanda om allt från föräldraskap till ångest och feminism, men också en hel del om sin uppväxt.

Amanda Schulman växte upp på Södermalm

Amanda Schulman är uppvuxen på Södermalm i Stockholm, men flyttade till Djurgården med sin dåvarande pojkvän redan som tonåring.

Bengan och Stina – föräldrar till systrarna Schulman-Widell

Men innan hon flyttade ihop med sin pojkvän bodde hon på Fatbursgatan på Södermalm i Stockholm. Där bodde hon med sin pappa Bengt Widell, sin mamma Stina Stjernberg, tidigare nämnda storasystern Hannah Widell Lindh och familjens yngsta barn, Amelia Widell.

Bengt Widell, även känd som Bengan, är fotograf och filmarbetare. Stina Stjernberg har tidigare jobbat som lärare och som producent i mediebranschen.

Här kan du läsa mer om Amanda Schulmans ex Oscar Engelbert

Alex och Amanda Schulman bor i en våning på Östermalm

Lägenheten som familjen bodde i på Södermalm var små, som var väldigt hippie-inspirerad, skiljer sig avsevärt från den bodstad som Amanda Schulman bor i idag.

Idag bor Amanda Schulman på Östermalm i Stockholm. Våningen, som ligger vid Östermalmstorg, är värderad till nästan 30 miljoner kronor och har långt ifrån en hippie-stil.

Läs mer: Amanda Schulman om mötet med Alex Schulmans ex

Amanda och Alex Schulman har tre barn

Amanda Schulman är tillsammans med författaren Alex Schulman. Paret gifte sig på Gotland i augusti 2010, ett år efter dottern Charlies födsel. Paret har, förutom Charlie, dottern Frances och sonen Louie ihop. Familjen Schulman har även en hund vid namn Fonzie.