Johnossis John Engelbert: Familj, barn och koppling till Sofi Fahrman och Giovanna Engelbert

John Engelbert, ena halvan av "Johnossi", är en av deltagarna i "Så mycket bättre" 2022. Här kan du läsa mer om bland annat John Engelberts fru, barn och dessutom: Varför och hur har han kopplingar till modeprofilerna Sofi Fahrman och Giovanna Engelbert?

Här kan du läsa mer om John Engelbert.

Här kan du läsa mer om John Engelbert.


John Engelbert är känd som en av medlemmarna i den svenska musikgruppen "Johnossi", där han står för sång och gitarr och Oscar Bonde, även känd som "Ossi", står för slagverken.

Johnossi har hitlåtar som "What's the point" och "Man must dance" – två låtar som skulle kunna dyka upp i årets "Så mycket bättre" där han John Engelbert är en av deltagarna.

Här kan du läsa mer om John Engelbert!

John Englebert: Ålder

John Engelbert är född den 19 maj 1982, vilket innebär att han är 40 år fyllda.

John Engelberts fru och barn

Johnossi-artistens fru är 37-åriga Nathalie Engelbert, som bland annat kan titulera sig som designer i bolaget "Flyboyant". Paret har två barn.

John Engelberts koppling till Sofi Fahrman

Förutom sin närmsta familj bestående av Nathalie Engelbert och deras två barn, har John Engelbert även kopplingar till influencern och modeprofilen Sofi Fahrman Engelbert. Hon är nämligen ingift i familjen Engelbert då hon är gift och har barn med Filip Engelbert, en av Johns familjemedlemmar.

I samband med Johns "Så mycket bättre"-debut nämner Sofi honom i sin podcast, "Trettio plus trevar", och berättar om relationen:

– Nu är det så att jag har tittat första gången för att jag har en familjemedlem med i programmet som heter John Engelbert, säger hon i sin podcast "Trettio plus trevar".

Vilket släktskap det handlar om – det kan till exempel vara så att Filip och John Engelbert är bröder eller kusiner – är oklart.

Läs mer: Sofi Fahrman om första tiden med sonen: "Tillbringat hela sommaren med honom på sjukhus"

John Engelberts koppling till Oscar och Giovanna Engelbert

John Engelbert har även kopplingar till den italienska stilikonen och och den kreativa hjärnan bakom Swarovski, Giovanna Engelbert. Anledningen? Hon är gift med Johns kusin, företagaren Oscar Engelbert.

John Engelberts koppling till Amanda Schulman

Men det stannar inte där när det kommer till John Engelberts kopplingar till olika kända kvinnor. Han har även en koppling till Amanda Schulman, som även hon har en koppling till Oscar Engelbert. Amanda Schulman och Oscar Engelbert var nämligen tillsammans under Amandas sena tonår, något hon pratat om flera gånger i sin podcast "Fredagspodden". Amanda, som då hette Stjernberg Widell i efternamn, och Oscar bodde tillsammans i ett hus på Engelberts familjs tomt på Djurgården i Stockholm. Även det har Amanda berättat i sin podcast och då även nämnt att det huset som hon och Oscar bodde i under åren de var tillammans, idag är Giovanna Engelberts "walk-in-closet".

Läs mer: Föräldrarna, uppväxten och lyxvåningen: Här är allt du vill veta om Amanda Schulman

Var bor John Engelbert?

John och Nathalie Engelbert bor med sin familj i Stockholm, lustigt nog på en gata som påminner väldigt mycket om deras efternamn.

Lästips: Barnen, Korosh och pappan – här är allt du vill veta om Laila Bagge

Johnossi: Instagram

Du hittar Johnossis Instagram här @johnossi_official.