Gunilla Persson har ny pojkvän – avslöjande orden om Bob

Kärlekslycka för Gunilla Persson som i podcasten "Filip och Fredrik svarar" avslöjar att hon har pojkvän. Läs mer om det här! 

Gunilla Persson har träffat en ny pojkvän.

Gunilla Persson, 65, var tidigare mer känd som Hollywoodfru, men sedan 2024 blir hon även igenkänd som artist från "Melodifestivalen". 

I början av 2024 deltog hon i tävlingen med låten I Won’t Shake (La La Gunilla). 

Gunilla Persson tävlade i "Melodifestivalen" 2024.

Gunilla Persson och Kronofogden 

Sedan dess har det skett en hel del i Gunilla Perssons liv. Hon har bland annat blivit drabbad av att Kronofogden beslagtog hennes värdesaker under en vistelse i Stockholm. Anledningen ska ha varit att det fanns misstankar om att hon var skyldig Försäkringskassan 640 000 kronor till följd av bidrag hon ska ha fått när hon bodde i USA och medverkade i "Svenska Hollywoodfruar". 

Kronofogden genomförde därför en utmätning på Gunilla Perssons hotellrum där myndigheten samlade ihop ägodelar värda sammanlagt 79 500. 

Efter utmätningen överklagade Persson och menade att värdesakerna tillhörde dottern Erika Persson, och senare kom beskedet att Kronofogden fått en återkallelse från Försäkringskassan. Egendomen lämnades tillbaka, skulden skulle betalas och ärendet avslutades. 

Gunilla Persson.

Pappan till Erika Persson 

Gunilla Persson är mamma till dottern Erika Persson. Vem Erikas pappa är han Gunilla Persson valt att hålla hemligt. 

Tidigare har hon enbart nämnt att hon och dottern blir försörjda av honom samt att de har gjort ett avtal som innebär att han ska hållas hemlig. 

90-årig miljardär 

Men nyligen kom det fram att Erikas pappa är en 90-årig amerikansk miljardär. Det är genom dokument som Expressen kommit över vem pappan är samt att han och Gunilla Persson ska ha haft en relation under flera år. 

Det framkommer även att Gunilla Persson ska ha vänt sig till en domstol för att begära mer underhållspengar av pappan då hon menade att de 100 000 kronorna i månaden som han betalat tidigare inte räckte inte. Istället ska hon ha föreslagit 800 000 kronor i månaden. 

Gunilla och Erika Persson.

Gunilla Persson har ny pojkvän 

Men hur ser Gunilla Perssons kärleksliv ut idag? När hon gästar Filip Wikingssons och Filip Hammars podcast "Filip och Fredrik svarar" berättar hon att hon har en pojkvän som hon träffat under en längre tid. 

Persson uttrycker dock att han är "superhemlig", men även att är amerikan. 

– Han är superhemlig. Vi har träffats i över två och ett havt år och han är amerikan. 

Har träffat dottern 

Gunilla Persson berättar att han heter Bob och att de ändå tagit sin relation så pass långt att han träffat dottern Erika: 

– Har din dotter träffar Bob?, frågar Wikingsson i podcasten. 

– Ja, berättar hon. 

Hon avslöjar även att hon vill hålla sin nya pojkvän hemlig då hon tror att många vet vem han är. 

Gunilla och Erika Persson.

LästipsFredrik Wikingssons fru Johanna Swanberg, barnen och miljonbolaget 

LästipsFilip Hammar: Flickvännen Agnes, barnen och miljonbolaget