Hanna Hedlund om tuffa ensamhetskänslorna efter skilsmässan: "Jätteledsen"

Borttappat bagage under en Ibiza-resa mynnade ut i starka känslor hos artisten Hanna Hedlund. –  Jag bara kände mig så ensam, berättar hon i sin podcast "Å andra sidan". 

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tre barn tillsammans.
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tre barn tillsammans.

Nyligen åkte ett stort gäng kända profiler till Ibiza. Med på resan var bland andra artisterna Pernilla Wahlgren, Lena Philipsson, Hanna Hedlund och Nanne Grönvall

Men på vägen till Ibiza stötte de på en en hel del problem. Det första planet som skulle ta dem från Stockholm till Amsterdam var försenat, vilket medförde att de missade sitt anslutningsflyg. 

Som pricken över i:et försvann även bagage från det nämnda Ibiza-gänget, och en av de som drabbades av bagageförlust är Hanna Hedlund, som i ett avsnitt av sin podcast "Å andra sidan" berättar om de tuffa känslor som situationen resulterade i. 

"Kände mig så ensam"

När hennes resekompisar stötte på problem under resans gång ringde de hem till sina partners för att fråga om hjälp med reseförsäkringar och annat. Men Hanna själv hade ingen att ringa, uttrycker hon i podcasten, som hon driver tillsammans med Jessica Wahlgren som även hon var med på den nämnda resan. 

– Jag blir liksom tolv år och jätteledsen, berättar Hanna Hedlund i avsnittet och fortsätter:

– Jag bara kände mig så ensam. Det kom en ensamhetskänsla. Det här att behöva fixa allting själv hela tiden rann över mig. 

Hon förklarar även att hon kommit till insikt i att hon behövt träna på att vara med sig själv: 

– Det har varit en resa efter separationen och en viktig grej att faktiskt hitta mig. 

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har hittat kärleken på varsitt håll 

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med att de gått skilda vägar i juni 2021

"Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det", skrev de i ett gemensamt inlägg på sociala medier då. 

Hanna Hedlund har sedan en tid tillbaka en pojkvän på annan ort. Även Martin Stenmarck har hittat kärleken på nytt