Jessica Almenäs barn, partner och så mycket tjänar hon

Programledaren Jessica Almenäs är en mycket populär profil som både hörs i podd och syns i tv-program. Här kan du läsa mer om Jessica Almenäs längd, partner, barn, hur mycket hon tjänar och om hennes miljonbolag. Det och mycket mer hittar du här!

Jessica Almenäs partner heter Patrik Fahlgren.

Jessica Almenäs har varit programledare i tv sedan tidigt 2000-tal. Hon började som travreporter och gick sedan vidare som programledare i TV4:s populära "Nyhetsmorgon".

Hon har även programlett tv-program som "Let's dance",  "She's got the look" och "Superstars". 2023 gjorde hon dessutom programledardebut på streamingtjänsten Netflix då hon ledde "Love is Blind Sverige". 

Jessica Almenäs: Partner och barn

Vid sidan om karriären lever Jessica Almenäs ett familjeliv tillsammans med sin partner Patrik Fahlgren

Jessica och Patrik träffades 2015, under tiden han spelade handboll i Tyskland. Till en början hade paret en distansrelation, men en tid in i relationen flyttade de ihop i Stockholm. 

2017 fick de sitt första gemensamma barn, sonen Sam

Förutom sonen Sam har Jessica ytterligare två barn: Dylan och Jack

Jack har hon tillsammans med journalisten Johan Edlund, som idag är gift med programledaren Sofia Geite. Sonen Dylan har hon med hoppryttaren den norske hoppryttaren Tony André Hansen

Jessica Almenäs träningstips som gravid 

Under tiden hon var gravid med sonen Sam delade hon med sig av en hel del träningstips i podcasten "Träningspodden", som hon driver tillsammans med träningsprofilen Lovisa "Lofsan" Sandström

Hon gjorde då även en träningsbok tillsammans med sin poddpartner. Boken fick namnet "Stora träningsboken för gravida". 

LästipsNyhetsmorgon-profilen är gift med Jessica Almenäs ex – talar ut om relationen

Jessica Almenäs: Ålder och längd 

Jessica Almenäs är född den 16 november 1975. Hon fyller alltså 49 år 2024.  

Många undrar hur lång Jessica Almenäs, och faktum är att hon är 1,75 m lång. 

Jessica Almenäs: Basket 

Som ung spelade Jessica Almenäs en hel del basket. Hon gick dessutom ett basketgymnasium, närmare bestämt Sanda Basketgymnasium i Jönköping. 

I slutet av 90-talet la Almenäs basketkarriären på hyllan, men 20 år senare tog hon upp sporten igen. Idag spelar hon basket i Stockholm, med några av sina basketkompisar från förr. Den som följer programledaren på Instagram, eller följer henne i poddform, kan inte ha missat att basket är en stor del av hennes liv. 

Hur mycket tjänar Jessica Almenäs? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Jessica Almenäs en fastställd förvärvsinkomst på 804 300 kronor under 2022, vilket delat på årets tolv månader ger en lön på 67 000 kronor i månaden. Hon hade även ett överskott av kapital som låg på 377 693 kronor det året. 

Miljonbolaget 

Jessica Almenäs driver även bolaget JESS Media AB – ett bolag som omsatte 8 070 000 kronor under 2022. Tillgångarna låg på 35 720 000 kronor det året. 

LästipsSå mycket tjänar Tilde de Paula Eby – och så heter hon egentligen