Måns och Ciara Zelmerlöw har välkomnat sitt andra barn

Bebislycka för Måns och Ciara Zelmerlöw! Paret har nu välkomnat sitt andra barn tillsammans och visar upp glädjen på sociala medier.

Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra barn, Ossian, tillsammans. Paret har sonen Albert sedan tidigare och Ciara sonen Archie från ett tidigare förhållande.
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra barn, Ossian, tillsammans. Paret har sonen Albert sedan tidigare och Ciara sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Måns och Ciara Zelmerlöw och har fått sitt andra barn. I varsitt inlägg på Instagram visar de nyblivna föräldrarna upp sin kärlek för familjens nykomling, Ossian Matteus Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw har blivit tvåbarnspappa

"Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få se vår sumobrottare till son!", skriver den nyblivne tvåbarnspappan.

Artisten passar även på att tacka personalen på Universitetssjukhuset och BB i Lund, där sonen föddes och togs om hand under tisdagen.

Måns och Ciara Zelmerlöw har två gemensamma barn

Även Ciara delade med sig av sina känslor efter sonens ankomst:

"Hur länge har vi inte väntat på dig, vår otroligt speciella stora glädje. Välkommen till gänget, vår "chunky baby boy"."

Paret har en gemensam son, Albert, som hunnit bli fyra år. Ciara Zelmerlöw har sonen Archie, 8, från ett tidigare förhållande.

Stort grattis till familjen Zelmerlöw!

Läs mer: Efter missfallen – Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn igen: "Livrädd"

Paret har tidigare varit öppna med att de gått igenom ett flertal missfall. I ett avsnitt av “Tillsammans med Strömstedt” delade Måns Zelmerlöw sin upplevelse av parets tuffa tid.

– Det var väldigt jobbigt. Som man är det svårt att förstå vad kvinnan går igenom. Det är nog ännu mer det än sorgen av att ha tappat ett barn, sa han då.