Pernilla Wahlgrens ärliga ord om Benjamins dejt Ashton: ”Är faktiskt inte....”

Under våren började ett rykte spridas om att Benjamin Ingrosso träffat kärleken igen. Nu uttalar sig Pernilla Wahlgren om sonens nya flamma. 

Pernilla Wahlgrens ord om Ashton Wood

Ryktet om att Benjamin Ingrosso träffat kärleken igen startade när han dök upp på ett branschevent hand i hand med den australiensiska influencern Ashton Wood, och benämnde henne som ”sin tjej”. 

Varken Benjamin eller Ashton kommenterade relationen men flera saker tydde på att de faktiskt var ett par. Efter ett besök i Stockholm publicerade Ashton en bildkarusell på Instagram med höjdpunkter från resan och två av bilderna är tagna inifrån Benjamins nya lägenhet.  

När Benjamin sedan släppte låten ”Look who's laughing now” som direkt tog sig upp till toppen av hitlistorna i Sverige visade Ashton upp sin glädje för Benjamins skull: 

"Yay!!! så välförtjänt", skrev hon. 

Varpå Benjamin svarade på kommentaren med ett rött hjärta, trots att han inte svarat på någon annan kommentar under inlägget. 

Läs mer: 

Ashton Wood avslöjar relationen till Benjamin Ingrosso – bilderna inifrån lägenheten 

Benjamin Ingrossos lycka med Ashton Wood – visar upp relationen

Benjamin förnekar relationen 

Den första att kommentera relationen var Bianca Ingrosso, som under premiären av ”Allsång på Skansen” berättade att hon inte skulle kalla Ashton för Benjamins flickvän, men att hon är en toppentjej: 

– Hon är världens bästa, så härlig och så skön. Rolig, vacker, magnifik, sa Bianca till Expressen

I samband med att Benjamin gästade radioprogrammet ”Rix Morrozoo” några dagar efter ”Allsångs”-premiären, förnekade han relationen helt.  

Laila Bagge frågade huruvida han och Ashton var i en relation, varpå Benjamin svarade nekande. 

Laila menar att Benjamin och Ashton setts gå hand i hand på stan och poängterar att man inte gör det med någon man inte har en kärleksrelation med. 

– Nej, men snälla, hur många gånger har man inte gått hand i hand med någon? Alltså jag har ju tjejkompisar som jag går hand i hand med. Alla vi är vänner, svarade Benjamin då. 

Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgren om Ashton: ”Inte min svärdotter” 

Nu har även Pernilla Wahlgren kommenterat den påstådda relationen, och hon reder ut hur det egentligen står till. 

– De är ju inte ett par. Han hade inte sagt att det här är min nya tjej utan han hade sagt att det här är en tjej. Så de är faktiskt inte ett stadigt par. Jag tror att de träffas, men jag kallar henne inte för min nya svärdotter, säger hon till Aftonbladet och fortsätter: 

– Jag har faktiskt inte träffat henne, men hon verkar jättegullig.

Missa inte: 

Allt du vill veta om Molly Hammar: Föräldrar, "Idol" och relationen till Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon