Pernilla Wahlgrens avslöjande om relationen med Christian: ”Galen”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har bott ihop sen vintern 2022. Nu berättar artisten om vad sambon stör sig på. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par sedan 2021.

Våren 2021 kickstartade Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga och sedan dess har allt gått snabbt. När Pernillas stora lyxvilla på Lidingö stod klar december 2022 flyttade de in tillsammans och blev officiellt sambos och nästan exakt ett år senare gifte de sig i smyg i Lidingö kyrka. 

I december 2023 gifte sig Pernilla och Christian i smyg med närmsta familjen närvarande.

Pernilla Wahlgren: ”Jag gör vad jag vill med mina pengar” 

Pernilla och Christian är alltså numera man och hustru och har sagt ja till att dela resten av livet med varandra. Men det finns en sak som de fortfarande inte delar på och det är ekonomin. 

I ett avsnitt av podcasten ”Wahlgren och Wistam” som Pernilla driver med Sofia Wistam, kommer duon in på just ekonomi. Sofia är sugen på att köpa en soffa bakom ryggen på sin make Magnus Wistam och hon ber om vännens råd. 

– Har ni någon deal att ni frågar varandra? Om ni verkligen vill köpa någon stol eller en soffa, en väska. Frågar du Christian ”Är det okej för dig”?, undrar Sofia. 

Pernilla säger då att hon inte har de problemen i sin relation, eftersom hon och Christian inte delar ekonomi och besluten om inköp till hemmet tar hon utan att fråga honom. 

– Vi har ju inte delad ekonomi, så jag gör ju lite vad jag vill med mina pengar. Jag tycker det är kul att bolla med honom och så där. Men jag menar, inredningen till det här hemmet var bestämt sedan innan. Köper jag något till hemmet frågar jag inte honom om lov. Utan jag bara kommer hem.

Ett av Pernillas jobb är programledare för Allsång på Skansen.

Lästips: Pernilla Wahlgrens miljonbolag – så mycket tjänar hon 
Lästips: Pernillas fästman Christian Bauer: Barn, ex, lön och jobbet på Ica

Pernillas beteende gör Christian galen 

Att bo ihop kan vara påfrestande för relationen och man kan lätt börja störa sig på sin sambos små konstiga beteenden. I en intervju med Amelia berättar Pernilla vad hon gör som Christian stör sig på. 

På frågan "vad gömmer du i nattduksbordet?" berättar hon att hon inte har ett nattduksbord med låda, så det finns inget att gömma där.

– På bordet ligger mina läsglasögon och airpods. Jag ligger ofta och scrollar i mobiltelefonen när min man sover. Han blir galen om han hör ljud, så då måste jag ha hörsnäcka, säger Pernilla.