Pernilla Wahlgrens oro i förhållandet med Christian Bauer: "Är mer kär än mig"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är idag till synes lyckligt förlovade, men som så många andra förhållanden kantas även detta ibland av några hinder på vägen.

pernilla-wahlgren-christian-bauer
Få har nog missat att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig. Men vägen dit verkar inte ha varit spikrak. I den nya säsongen av "Wahlgrens värld" får tittarna se fler sidor av parets förhållande.

Pernilla Wahlgren är inte bara aktuell med inspelningen av "Masked Singer", föreställningen "Peter Pan går åt helvete" och sin nya roll som programledare för "Allsång på Skansen", utan också med en ny säsong av "Wahlgrens värld".

Oro innan förlovningen med Christian Bauer

Säsongen, som är den trettonde i ordningen, inleds med olika scener från de kommande avsnitten där vi bland annat får se hur Pernilla Wahlgrens numera fästman Christian Bauer förbereder sig för att bli just det: Pernillas fästman. Och de flesta vet ju redan hur det gick, men vägen dit verkar inte ha varit helt spikrak.

Pernilla Wahlgren om förhållandet: "Upp och ner"

I ett klipp som syns i början av det första avsnittet visar Pernilla upp en stor bukett med rosor som hon fått av Bauer, men verkar inte alls särskilt glad över gåvan.

Därefter kommer en scen där Pernilla syns sitta hos en psykolog och berätta om hur hon känner kring sitt förhållande med Bauer:

– Det går upp och ner i ett förhållande. Just nu tror jag att han är mer kär i mig än vad jag är i honom.

Då klippet var en liten smygtitt på vad som komma skall under den trettonde säsongen av "Wahlgrens värld" lär det ta ett tag innan tittarna får reda på vad det hela handlade om.

"Wahlgrens värld" säsong 13 har premiär den 2 februari 2023.