Peter Jöbacks fina ord om döttrarna: "Stolta" 

Peter Jöback och maken Oscar Jöback är föräldrar till två barn, Vega Lee och Iggy-Lou. När Jöback gästar "Carina Bergfeldt" berättar han om döttrarnas fina stöd. 

Peter och Oscar Jöback har varit gifta sedan 2010.

Peter Jöback, 52, och Oscar Jöback, 48, har varit tillsammans sedan 2004. De gifte sig 2010 – på midsommarafton närmare bestämt. Vigseln hölls på Cirkus på Djurgården i Stockholm och bland gästerna fanns bland andra kända profiler som Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen och Sofia Wistam

Peter Jöback och Oscar Jöback, tidigare Nilsson.

Peter och Oscar Jöbacks två barn 

Peter och Oscar Jöback har två barn, döttrarna Vega Lee och Iggy-Lou. 

Föräldrarna håller sina barn borta från rampljuset, men låter sig prata om dem lite då och då. Till Hemmets journal har Peter Jöback berättat att han försöker att inte påverka sina döttrar, utan låter dem göra sina egna val: 

– Mitt mål som pappa är att mina barn ska bli det bästa de kan utifrån sina egenskaper och ambitioner. Jag vill inte påverka dem i deras val. När tiden är mogen för dem att stå på egna ben hoppas jag att de är så starka och oberoende individer som möjligt. 

Peter Jöback och Oscar Jöback.

Fina orden om döttrarna 

Döttrarna är idag nio respektive tio år år, och när Peter Jöback är gäst i Carina Bergfeldts talkshow på SVT berättar han om döttrarna och hur stolta de är över honom. 

Jöback har på senaste nämligen varit aktuell med att spela huvudrollen i "Les Misérables" på den anrika Sondheim Theatre i London. 

"Stolta över farsan" 

I "Carina Bergfeldt" berättar Jöback att Vega Lee och Iggy-Lou, till hans stora glädje, varit på plats i publiken: 

– Det är väldigt rörande som pappa att få ha dem i publiken, säger han och tillägger sedan: 

– De är stolta över farsan. 

Här kan du läsa mer om Oscar Jöback!