Rolf Lassgård och flickvännens stora glädje – ett år efter relationsavslöjandet: ”Långt gånget”

Rolf Lassgård och flickvännen Beatrice offentliggjorde sin relation i februari 2023. Nu avslöjar skådespelaren att de har tagit nästa stora steg i relationen! 

Rolf Lassgård och flickvännen Beatrice gick ut med sin relation i början på 2023.

I 38 år var skådespelaren Rolf Lassgård 69, gift med Birgitta Lassgård, 69. Men i mars 2021 avslöjade paret att de valt att gå skilda vägar. 

– Det är inga konstigheter. Vi har levt otroligt länge tillsammans och det här är något vi har kommit fram till tillsammans. Vi har valt att gå skilda vägar, men är fortfarande vänner. Och vi har tre fantastiska barn ihop och tre finfina barnbarn så det finns liksom ingen konflikt här på det sättet, sa han då till Gefle Dagblad

Under äktenskapet fick Rolf och Birgitta tre barn: Ida, Hanne och Anton. 

Läs mer: Rolf Lassgård har tre barn – så ser de ut idag 

Rolf Lassgård och skådespelarkollegan Lena Olin 2023.

Rolf Lassgårds nya flickvän Beatrice 

Efter skilsmässan har Rolf funnit kärleken på nytt i Beatrice. Det var under början på 2023 som skådespelaren dök upp på röda mattan med Beatrice vid sin sida och för första gången visade upp sin kärlek i offentligheten. När Aftonbladet ställde frågan om det var hans flickvän, svarade han: 

– Ja. 

Förutom att det nyförälskade paret dykt upp vid varandras sidor på diverse premiärer, har han hållit henne utanför rampljuset. 

Rolf Lassgård.

Rolf Lassgård och flickvännens stora steg i relationen

När Rolf under våren 2024 gästade SVT:s ”Min sanning” berättade han om hur paret träffades. Det var i samband med att hon jobbade med Richard Hobert-filmen ”Kärleksbevis”, som spelades in på Österlen, där Rolf bor sedan tre år tillbaka, i det som tidigare var familjens sommarhus, som paret träffades för första gången. 

Man kan bara anta att det slog gnistor redan då, för nu har paret bestämt sig för att ta ett nytt, stort steg i relationen. I programmet berättar Rolf nämligen att deras relation fördjupats. 

– Nu är det väl inget snack. Vårt förhållande har fördjupats och det är så långt gånget att vi ska prova att bo ihop.

När skådespelaren får frågan om Beatrice ska flytta in till honom, svarar han: 

– Ja, så blir det nog.