Tilde de Paulas glädje – får jobba ihop med maken: "Lyckan"

Tilde de Paula Eby är sedan 2012 gift med Thomas de Paula Eby. Nu möts de äkta makarna faktiskt inte bara hemmavid, utan även på jobbet, närmare bestämt på Polarpriset.

Thomas och Tilde de Paula Eby.

Programledaren Tilde de Paula Eby, 51, har en lång karriär inom tv-branschen bakom sig. Hon har varit programledare för tv-program som "Fredagspuls", "När och fjärran", "Spårlöst", "Let's dance" och "Nyhetsmorgon". Hon har dessutom sin egen talkshow "Tilde" och leder vardagsprogrammet "Efter fem". 

Vid sidan av sin framgångsrika karriär lever hon ett familjeliv i centrala Stockholm. Hon har fyra barn: Elian, Zion, Naemi och Ilyah

Tilde de Paula med sonen Ilyah och Naemi.

Gift med Thomas de Paula Eby 

Den sistnämnda sonen har Tilde tillsammans med maken Thomas de Paula Eby. Tilde och Thomas gifte sig 2012 och träffades 2009. 

Thomas de Paula Eby är musiker och spelar i musikgruppen Hoffmaestro som ligger bakom hitlåtar som "Highway man" och "The storm". 

Thomas och Tilde de Paula Eby.

De äkta makarna Thomas och Tilde de Paula Eby har således helt olika jobb, men nyligen möttes deras två världar och slöt faktiskt samman under ett jobb, närmare bestämt på Polarpriset. 

Tilde de Paula på jobbet med maken Thomas 

Programledare på Polarpriset 2024 var ingen mindre än Tilde de Paula, och under kvällen publicerade hon en Instagram-video där hon visade sin make ståendes bakom ett trumset på galans scen. 

"Lyckan" och "När man får hänga med sitt livs kärlek på jobbet!", skriver Tilde till videon. 

LästipsTilde de Paula Ebys fyra barn har vuxit upp: "Gjort allt jag kan" 

Så mycket tjänar Tilde de Paula Eby – och så heter hon egentligen