Tips på roliga aprilskämt

Det är inte alltid helt lätt att komma på roliga aprilskämt. Därför har vi listat en rad olika aprilskämt som du med glädje kan använda på den stora dagen.

Tips på roliga aprilskämt.
Tips på roliga aprilskämt.

Att 1 april kommer med roliga aprilskämt, det är sen gammalt. Men trots att det är en gammal tradition kan det vara knepigt att komma på vad man ska skämta om. Roliga aprilskämt kommer helt enkelt inte alltid på beställning. Därför har vi samlat olika roliga aprilskämt som forumanvändarna antingen blivit utsatta för själva, eller utsatt någon annan för.

Roliga aprilskämt – tips:

"Sa till barnen förra året: "Visste ni att regeringen har bestämt att barnen bara ska ha 5 veckors semester per år, för det blir så svårt för föräldrarna att ordna barnvakt på sommaren. Så från och med denna sommaren så är skolan bara stängd 5 veckor och sen är det inga andra lov under resten av skolåret, eller så är skolan stängd 4 veckor på sommaren och 1 vecka vid jul - man är inte riktigt klara med hur det ska bli, men det blir inte mer lov än 5 veckor totalt per år iallafall."
De blev riktigt upprörda! Fast erkände att det var kul som skämt efteråt."

"Jag limmade igen kylskåps dörren med superlim när jag var liten, fick bända upp dörren med kofot. Mina föräldrar var dock inte glada på mig."

"Jag och ett par vänner satte in en annons i tidningen om loppis hos ett par nygifta vänner, på deras adress. Kan tänka er där kom folk..:)"

"Hmm, jag TÄNKTE väcka pappa tidigt och skrika att klockan var fem på dagen, och tvinga honom att gå upp!Istället blev det grön karamellfärg i mjölken och plast i toan!!"

"Det roligaste skämtet jag varit med om (som jag dock inte gick på) var när jag gick i första klass och vår lärare kom inrusande och sa att glassbilen gått sönder bakom skolan och att alla barn på skolan fick äta upp glassen så den inte skulle smälta! När vi kom ut på skolgården tyckte vi att det var lite mysko att inga andra klasser var på väg ut..."

"Tips är att knyta ihop alla skosnören."

"När jag gick i trean lurade vår lärare oss rejält! Hon sa att FN tycker det är så jobbigt att hålla koll på alla länder (krig osv) när dom har olika bokstäver, så alla länder ska byta till kinesiska bokstäver. Vi var helt sålda och tyckte det var jättecoolt! Hon skrev upp kinesiska tecknen och vi fick träna på dom, men hon skrev bara upp några, så när vi undrade hur resten såg ut, skrek hon: APRIL APRIL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL! Sen fick vi godis."

"Man kan sätta tejp för vatten kranen så att det sprutar vatten när någon sätter på den."

"Mina standardskämt är titta det snöar ute / är en älg / dinosaurier i trädgården, beroende på ålder på lurobjektet och geograisks positionen. I år har jag uppmuntrat sonen att ringa sin pappa och berätta att vi flyttar till New Zeeland i Juni, hoppas det funkar! (vi bor i samma stad nu)."

Har du något roligt aprilskämt i rockärmen? Gå in och tillför ditt roligaste aprilskämt här!