Forumartikel otrohet?

Forumartikel otrogen

Att bjuda in en tredje person kan vara ett sätt att väcka ett sömning sexliv.  Men om man har gått med på det – kan man kalla det otrohet när ens partner fortsätter att träffa den tredje personen på egen hand? 

Det är en fråga som en av Familjelivs forummedlemmar ställer.

Han och hans fru ville ”hetta upp sexlivet” och bjöd in en yngre kvinna till en trekant – något de båda var med på.

Men på senare tid har han kommit på sin fru med att träffa kvinnan på egen hand. I sitt inlägg skriver han att frun och kvinnan ”fastnade för varandra”.

FORUM: Är det otrohet att flirta med andra?

”Jag hade inga problem med detta då och lät min fru utveckla ett förhållande med den här tjejen då min fru är straight vad hon sagt och hon blev mycket roligare med den här tjejen i sitt liv. Jag trodde ju att det va tillfälligt och dessutom va jag med vid sex.!” skriver han och forstätter:

”Men varför tar det inte slut? De har snart varit tillsammans i ett år! Det är kärlekssms, hemliga möte, öppna möten, min fru pratar om sin tjej osv…”

När han ifrågasätter sin fru får han till svar att han själv bjöd in kvinnan, vilket gör honom förvirrad då han upplever det hela som otrohet.

FORUM: Hetta upp sexet. Hur?

Cirka fyra timmar efter att tråden postades har mannen fått 13 svar och meningarna går isär.

Medan en del tycker att han bör markera och göra det tydligt för frun att han inte vill att hon fortsätter träffa kvinnan, säger en annan att det bara är att ”acceptera läget som det är, eller gå vidare.”

En annan person skriver att ”det klart hon är otrogen. Gör slut om du inte kan ha det så. Var ärlig mot dig själv.”

Vad tycker du?