Carin da Silva: 10 vanliga frågor man vill veta om juniormästaren som tog Sverige med storm

Här svarar vi på vanliga frågor som googlas om folkkära Carin da Silva. Vet du varför Carin flyttade till Bryssel?

Carin da Silvas familj och karriär
Carin da Silvas familj och karriär

Carin da Silva är vår folkkära dansare, sångerska, programledare och programledare. Allt började med TV-programmet "Let's Dance" där Carin charmade hela svenska folket i flera säsonger. Därefter har vi sett henne på sociala medier, som programledare och mycket mer. Här vi samlat ihop snabbfakta om vår folkkära Carin da Silva.

1. Hur gammal är Carin da Silva?

Carin da Silva är född år 1984 och kommer från staden Göteborg.

2. Vem är Carin da Silvia gift med?

Carina da Silva är gift med Niklas Persson som hon har två barn med. Niklas träffade hon genom sin danspartner i första säsongen av programmet Let´s dance.

3. Var bor Carin?

Familjen bor numera i Belgien och närmare bestämt i huvudstaden Bryssel.

4. Varför bor Carin da Silva i Bryssel?

Maken Niklas fick ett jobberbjudande i Belgien och då valde familjen att flytta med.

5. Finns Carin på sociala medier?

Carin da Silva är aktiv online genom kanaler som Instagram, Tiktok med namnet @dasilvacarin och Youtube där hon heter @carindasilva1444. Här händer mycket roligt och man får följa med henne i hennes liv i Bryssel. I ett avsnitt visar hon upp sitt lyxiga boende. Tidigare hade Carin sa Silva även en blogg men nu vill hon fokusera mer på det rörliga innehållet , har Carin själv berättat.

6. Vem är Carins föräldrar?

Pappan till Carin da Silva är en musiker från Portugal med eldigt humör. Mamman har ett lugnt temperament och är psykoterapeut. De skiljde sig när hon var i runt tjugo år gammal.

7. Har Carin några syskon?

Det finns en storebror som är tre år äldre som heter Daniel sa Silva. Han är också dansare som sin syster.

8. Carin da Silva driver podcast med Vivi Wallin

Förutom de rörliga mediekanalerna har Carin da Silva tillsammans med Vivi Wallin podcasten ”Våra sanningar med Vivi & Carin”. Här berörs ämnen från allt mellan himmel till gjord och ofta är det nära till skratt.

9. Finns det husdjur i Carins familj?

Carin da Silva har två hundar som heter Ridgie och Leiah. Det senaste är att hon håller på att utbilda sig till hundinstruktör!

10. Carin da Silva är en mästare på att dansa

Innan Carin da Silva blev känd för hela svenska folket var hon med i både EM och VM i dans och tillhörde även Svenska landslaget. Tiodans, latinamerikansk dans och standarddans var hennes specialitet som juniormästare. Denna härliga, spralliga och temperaments-fyllda kvinna har mycket att bjuda på så kolla gärna in hennes sociala medier om du fick mersmak av att veta mer och följa henne i sin vardag som mamma, hustru, hundägare och Carin da Silva.

Bonusfråga: Hur lång är Carin da Silva?

Carin da Silva är 1,69 cm lång.