Här är fem saker du vill veta om Ellen Bergström

Ellen Bergström har hunnit med mycket i sitt hittills 32-åriga liv. Hon har varit med i allt från Masked Singer till Let's dance. Många är också nyfikna på hennes syster, samt pojkvännen och Bachelor-profilen, Niclas Lij.

Här är fem saker du vill veta om Ellen Bergström: Syster, Instagram, Masked Singer, barn och pojkvännen Niclas Lij.
Här är fem saker du vill veta om Ellen Bergström: Syster, Instagram, Masked Singer, barn och pojkvännen Niclas Lij.

Ellen Bergström , 32, är influencern och skådespelaren som hittills hunnit med mycket under sin karriär. Hon har bland annat spelat huvudrollen i "Elsas värld", en serie från 2011 som är baserad på Sofi Fahrmans bok med samma titel. Sedan dess har hon bland annat startat en populär Youtube-kanal med över 40 000 prenumeranter, ett Instagram-konto med över 380 000 följare och medverkat i "Let's Dance". Hon är minst sagt en person som intresserar många – här är fem saker du vill veta om multitalangen, Ellen Bergström.

Ellen Bergströms pojkvän Niclas Lij

Niclas Lij, 36, medverkade i "Bachelor", där han gav sin sista ros till Johanna Scortea. Men den kärlekssagan varade inte särskilt länge. Relationen ska ha runnit ut i sanden när paret kom hem till Sverige efter den tv-sända kärleksresan.

Därefter syntes Niclas och Ellen tillsammans och spekulationer kring om de var ett par eller inte drog genast igång. I början av 2018 meddelade de båda att de hade en kärleksrelation – och på den vägen är det!

Ellen Bergströms och Nilclas Lijs barn

Sedan avslöjandet om kärleksrelationen har det hänt mycket i Ellen Bergströms och Niclas Lijs liv. De har bland annat blivit föräldrar till dottern Elsy, som fyller två år i april.

Vem är Ellen Bergströms syster?

Ellen Bergströms syster är Kajsa Bergström, 30, som även hon har många följare på sin Instagram. Hon är tvåbarnsmamma och bor kvar i Vingåker, den ort som systrarna Bergström är uppvuxna i.

Ellen Bergström i Masked Singer 2021 och Kick

Ellen Bergström kan inte bara skådespela – hon är även riktigt duktig på att sjunga. Hon visade upp sin talang i den första säsongen av "Masked Singer Sverige". I programmet var hon utklädd till en enhörning. Hon har även varit med i musikgruppen "Kick", som en av två sångare.

Så heter Ellen Bergström på Instagram

Multitalangen har hundratusentals följare på Instagram, där hon heter @ellenbergström.