Hon gav sin dotter rått kött – fick proteststorm i kommentarsfältet

När den 23-åriga småbarnsmamman Katie Harley publicerade en Tiktok-video som visar när hennes bebis äter kött möttes hon av upprörda personer i sitt kommentarsfält.

När Katie Harley, 23, publicerade en video på Tiktok som visar när hennes dotter äter kött möttes hon av upprörda personer i kommentarsfältet.
När Katie Harley, 23, publicerade en video på Tiktok som visar när hennes dotter äter kött möttes hon av upprörda personer i kommentarsfältet.

När småbarnsmamman Katie Harley, 23, publicerade en videoTiktok blev det ramaskri. Videon föreställer nämligen hennes sex månader gamla dotter, Eliza, som äter en rå köttbit. Under videon har mamma Katie skrivit: “Hon var ett stort fan”.

Upprörda kommentarer

Videon har blivit viral och har i skrivande stund 420 kommentarer. Bland kommentarerna hittar man åsikter åt både det ena och det andra hållet, men majoriteten förstår inte hur hon kan ge så pass rått kött till sitt barn.

“Understekt kött, till ett småbarn? Hur är det säkert?”, skriver någon.

“Bebisar kan inte processa kött som är understekt”, kommenterar en annan.

“Bebis behöver inte kött ännu!!!” skriver en annan upprörd person i kommentarsfältet.

Men hon får också hejarop och peppande kommentarer:

“Den där köttbiten ser fantastisk ut. Jag önskar att min son var mer öppen för att äta kött. Jag verkar inte få honom att äta något annat än nuggets.”

"Tack för visningarna"

Men Katie Harley verkar inte så besvärad av uppståndelsen kring hennes Tiktok-video, utan tackar istället för alla visningar hon fått.

“Folk älskar att ge råd till föräldrar som inte har frågat efter det”, skriver hon under ännu en video som visar när hennes dotter äter kött. På Tiktok-videon har hon även lagt till texten: “När jag ger min bebis kött på Tiktok” och “Tack för visningarna”.

Veganer: "Barnmisshandel"

Hon ska även ha fått kommentarer från veganer som sagt åt henne: “Att mata sitt barn med kött är barnmisshandel”.

Kommentera i forumtråden: "Okej att ge rått kött till sin bebis?"

Du kan se videon nedan: