Ingen panik! Sista minuten-presenter när du ska på bjudning i påsk

Behöver du en sista minuten-present? Här kommer tips på hur du gör en fin gå bort-present när du ska på bjudning.

Sista minuten-present att ge bort i påsk
Sista minuten-present att ge bort i påsk

I den här artikeln kommer vi att titta på några enkla sätt att göra en gå bort-present inför påsken. Vare sig om du vill göra presenten själv eller om du vill köpa listar vi några enkla favoriter!

Gå till en blomsteraffär

Ute i sista minuten? En bukett blommor kan vara en enkel men ändå vacker present. Gå till en lokal blomsteraffär och välj ut några fina blommor eller en färdig bukett. Om du inte har tid att gå till affären kan du beställa online och få dem levererade direkt till mottagaren.

Har du godis hemma?

Packa in godis i ett påskigt paket med hjälp av en kopp, dekorationer, en papperspåse som du dekorerar med fjädrar eller liknande!

Påskljus

Är du ute i sista stund brukar de flesta stormarknader ha fina ljus som du kan ge bort. Har du mer tid kan ett påskljus kan vara en fin gå bort-present och är lätt att göra själv. Köp en vanlig vit ljusstubbe och dekorera den med påskmotiv med hjälp av färgade vaxkritor eller klistermärken. Du kan också använda en silikonform för att skapa en mer avancerad design. För att ge ljuset en extra touch, kan du även använda essentiella oljor för att ge det en härlig doft.

Köp en upplevelse online

Ge bort en upplevelse som en sista minuten-present. Till exempel kan du köpa en biobiljett, ett presentkort till en restaurang, eller boka en aktivitet som mottagaren kommer att uppskatta, som en konsert eller en utflykt.

Påskägg med personliga budskap

Ett annat sätt att skapa en personlig gå bort-present är att skapa påskägg med handskrivna meddelanden inuti. Köp några små plastägg och fyll dem med påskgodis. Skriv sedan ut små meddelanden som du kan lägga i varje ägg. Dessa meddelanden kan vara inspirerande citat, roliga skämt eller personliga hälsningar. Detta är enkel men mycket uppskattad present.

Påskkorg

En påskkorg är en klassisk gå bort-present som är både enkel och användbar. Du kan köpa en färdig korg eller göra din egen genom att dekorera en vanlig korg med påskpynt. Fyll korgen med påskgodis, påskägg och kanske till och med lite hemlagad påskmat. Lägg till en personlig touch genom att lägga till ett handskrivet kort eller ett handgjort påskpynt.

Påskmuggar

Påskmuggar kan vara en enkel gå bort-present som är både användbar och dekorativ. Köp vita muggar och dekorera dem med påskmotiv. Du kan använda färgade vaxkritor eller måla dem för hand. Fyll muggarna med påskgodis eller lägg till en påskte eller kaffe och skapa en trevlig påskpresent.

Påskdekorationer

Om personen du vill ge en present till är intresserad av att dekorera sitt hem för påsken, kan du skapa en personlig påskdekoration. Det kan vara allt från en handgjord krans till en påskduk. Använd din fantasi och skapa något unikt och personligt som personen kan använda varje år.