Johanna Möllers dotter Amanda öppnar upp– berättar om breven från sin mamma 

2017 dömdes Johanna Möller till livstids fängelse för mord på sin egen pappa och mordförsök på sin mamma. I säsongsstarten av SVT:s talkshow "Carina Bergfeldt" gästar Möllers äldsta dotter Amanda Blomsterlund och berättar om de brev hon får skickade till sig från sin mamma. 

Arbogakvinnan Johanna Möllers dötter Amanda Blomsterlund gästar 'Carina Bergfeldt' och berättar då om de brev mamman skickar till henne.
Arbogakvinnan Johanna Möllers dötter Amanda Blomsterlund gästar "Carina Bergfeldt" och berättar då om de brev mamman skickar till henne.

Johanna Möller, i media känd som "Arbogakvinnan", har sex barn, varav hennes äldsta dotter Amanda Blomsterlund var den enda i barnaskaran som valde att vittna emot sin mamma i rätten. 

Johanna Möller skickar brev till dottern

När Amanda Blomsterlund gästar Carina Bergfeldts talkshow berättar hon om mammans ord som yttras i de brev som hon får skickade till sig.

– Det var nog det värsta hon kunde vara med om, att ett av hennes barn vittnade emot henne. Som hon säger, "du har golat ner mig" och "hur kan man göra så mot sin familj, vi är blodsband och vi är står bakom varandra i allt", säger Amanda Blomsterlund i avsnittet och förklarar att det är det som skrivs i de brev som hennes mamma skickar till henne.

Amanda Blomsterlund gästar Carina Bergfeldts talkshow.
Amanda Blomsterlund gästar Carina Bergfeldts talkshow.

Får panikångestattacker av mammans brev

Amanda Blomsterlund berättar att hon får flera brev i veckan av Johanna Möller, något som resulterar i att hon mår väldigt dåligt:

– Jag får ju rediga panikångestattacker, säger hon i intervjun och berättar att hon först låter sin man läsa breven och att han då får avgöra om det är värt att låta sin fru att ta del av dem eller ej. 

Amanda Blomsterlund om Johanna Möllers ord: "Alltid sagt till mig hur tjock jag är"

Avsnittet sänds på SVT fredagen den 3 november klockan 21.00 och finns att se på SVT Play från klockan 17.00.