Kajsa Bergqvists bebislycka – fått sitt första barn

Kajsa Bergqvist och frun Josefin Holmqvist har välkomnat sitt första barn. På Instagram visar de upp den en vecka gamla sonen.

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist har blivit föräldrar.
Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist har blivit föräldrar.

Framgångsrika friidrottaren Kajsa Bergkvist och frun Josefin Holmqvist har blivit föräldrar. I mitten av december välkomnade de sitt första barn.

Läs mer: Kajsa Bergqvist ska bli mamma – väntar barn med sin fru Josefin

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist

Kajsa Bergqvist har tidigare varit gift med regissören Måns Herngren. Några år efter skilsmässan gifte hon sig med Hanna Hanve, innan hon till slut fann kärleken i Josefin Holmqvist. Kajsa och Josefin blev ett offentligt par 2019, innan de sedan gifte sig 2021.

Kajsa Bergqvist har fått en son

Det var så sent som i oktober som paret berättade för Aftonbladet att de väntade barn tillsammans. Josefin Holmqvist, som bar barnet, hade då mått bra under graviditeten,

Den 12 december föddes parets första barn, en son. På Instagram delade Kajsa Bergqvist tre bilder på den lilla familjen med texten "Äntligen är han här! Den 12/12 föddes våran fantastiska son. Du är så fin. Älskar dig från ditt första andetag. Vi är så lyckliga".

Tidigare har Josefin delat en bild på sonen med texten "En vecka med han där", följt av en bild med texten "Det finaste jag har".

Stort grattis till de nyblivna föräldrarna Kajsa och Josefin!