Kritik mot Måns Zelmerlöw efter bilderna på familjen: "För bövelen..."

Måns Zelmerlöw har den senaste tiden befunnit sig i Grekland tillsammans med sin familj, och bilder som artisten publicerat från resan har väckt en hel del reaktioner.

Nyligen avslöjades det att Måns Zelmerlöws fru Ciara var en av deltagarna i årets Masked Singer. Beskedet kom som en chock för Måns, som under säsongens gång suttit – helt omedveten – och gissat vem som befann sig under den stora blå dräkten som deltagaren "Vikingen" bar och sjöng låtar i.

"Jag hade verkligen ingen aning. Inte heller våra söner som var där under två av föreställningarna och såg Vikingen uppträda live! Förbannat bra jobbat, min fru!", skrev Måns Zelmerlöw i ett inlägg på Instagram efter avslöjandet.

Strax efter att avsnittet där Ciara dyker upp som viking sänts på TV4 tog sig hela familjen Zelmerlöw iväg på en utlandssemester.

Resan bar av till Grekland, närmare bestämt till en lyxig yacht som tagit familjen till olika öar.

Semester i Grekland

Under resans gång har både Måns och Ciara Zelmerlöw publicerat flitigt på sina sociala medier. På många av bilderna syns även parets barn, och det är en bild som fått lite extra uppmärksamhet.

På bilder som lagts i ett bildspel på Instagram syns Måns, Ciara, hennes son Archie samt Måns och Ciaras två gemensamma barn Albert och Ossian sitta på en så kallad trampolin – ett nät kopplat till båten de rest på.

Till bilden skriver Måns bland annat:

"Den perfekta starten på sommaren och ser redan fram emot nästa."

Sura miner efter Zelmerlöws semesterbild

Under bildspelet kommenterar en del att de ser ut att ha det härligt på semestern, men det finns några kommentarer som inte har en lika positiv ton.

En hel del av Måns följare poängterar nämligen det faktum att barnen inte bär flytväst när de vistas på båten.

"Varför har inte barnen flytvästar?"

"Samma tanke här "

"Det första jag tänkte på när jag såg bilden"

"Flytväst?"

"Flytvästar???"

"Men ni har inga flytvästar på er. Ingen bra reklam för båtfolket."

"Men, flytvästarna då ..."

"Fin familj men var är flytvästarna?"

"Säger bara en sak-flytvästar för bövelen"

Varken Måns eller Ciara Zelmerlöw har kommenterat "flytvästsituationen".