Molly Sandén öppnar upp om sonen: "Fattar inte"

När artisten Molly Sandén gästar talkshowen "Bianca" berättar hon om sitt föräldraskap och avslöjar vem av föräldrarna sonen är mest lik. 

David Larsson och Molly Sandén har en son ihop.
David Larsson och Molly Sandén har en son ihop.

Molly Sandén och pojkvännen fick barn 2023

I början av sommaren gick artisten Molly Sandén, 31, ut med glädjebeskedet att hon och pojkvännen David Larsson, 32, välkomnat sitt första barn till världen. 

Sedan födseln har föräldraparet varit mycket sparsamma med att dela med sig av hur bebislivet är, men när den nyblivna mamman gästar Bianca Ingrossos talkshow öppnar hon upp och berättar några detaljer om sitt nya liv som mamma.

Därför vill hon inte visa upp sitt barn i sociala medier

I avsnittet berättar Molly Sandén att det är en liten pojke hon fått, samt att han nu är omkring sex månader gammal. 

Hon förklarar dessutom varför hon valt att inte visa upp bebisen på sociala medier, och berättar då att hennes pojkvän är mycket återhållsam vad gäller att dela med sig av sitt privatliv: 

– Det är nog en kombination av att David inte är så framåt och vill liksom inte dela med sig av allt, så vi måste ju komma överens där. Sen känner jag att sen jag blev mamma och sen man blev gravid, jag fattar inte längre... jag är i en psykos helt enkelt, säger hon och fortsätter:

– Jag kan inte navigera i hur mycket folk vill höra om mitt barn, hur många bilder får man visa. Då kände jag att det var skönare att inte alls. Sen är det inte hemligt eller så, men jag har dragit en gräns där. Han behöver inte vara med på mina största sociala medier. 

Mamma till en pojke

När Molly Sandén får frågan om pojken är lik henne eller David har hon till en början svårt att svara på det. 

– Det är så himla svårt, de ser ju ut som små farbröder allihopa, säger hon men kommer till slut fram till ett svar: 

– Jag tror nog att han är mest lik David. 

David Larsson och Molly Sandén.
David Larsson och Molly Sandén.

"Bianca" sänds söndagen den 19 november på Kanal 5 och på discovery+.